Jollas InstituuttiValmennukset > Vuoropäällikkövalmennus

Vuoropäällikkövalmennus

Tarvitaanko teillä vahvempaa osaamista ja rohkeutta vuoron johtamiseen? Etsitkö välineitä esimiestyösi tueksi? Vuoro- ja palvelupäällikön sekä vuoromestarin rooli työyhteisössä on keskeinen. Tehovalmennuksemme pureutuu arjen haasteisiin ja auttaa löytämään aktiivisemman otteen esimiehenä. Tsekkaa vuoropäällikkö-Petran blogi: Eilen, tänään ja huomenna vielä parempi vuoropäällikkö

Kenelle

Vuoromestari- ja vuoropäällikkövalmennus on suunnattu vuoroesimiestehtävissä jo toimiville tai tehtävään siirtyville kahvilan, kerroshoidon, keittiön, salin, hotellin vastaanoton sekä ABC-liiketoiminnan ammattilaisille.     

Majoitus- ja ravitsemisalan Vuoropäällikkövalmennukset sekä ABC-palveluvastaavavalmennukset yhdistyvät uudeksi Vuoropäällikkövalmennukseksi. Ajatus yhdistymisestä syntyi ”sekaryhmistä” saatujen huikeiden hyvien palautteiden ja asiakastoiveiden pohjalta. Uusi valmennus vastaa entistä paremmin lähiesimiestyötä tekevien vuoroesimiesten osaamisvaatimuksiin. Kun mukana on ammattilaisia eri liiketoiminta-alueilta, opiskelijat voivat jakaa parhaita käytäntöjä keskenään ja verkostoitua. Valmennus antaa samalla eväät entistä parempaan asiakaskohtaamisten johtamiseen.

Oman liikennemyymälä- ja MaRa-taustani vuoksi valmennusten yhdistäminen tuntui luonnolliselta. Mara-ihmisille on silmiä avaavaa nähdä ABC-palveluvastaavan tehtäväkentän laajuus. ABC-palveluvastaavat puolestaan pääsevät syventämään ymmärrystään ravintolamaailmasta. Kaikki saavat välineitä vuoron tehokkaaseen johtamiseen," valmentaja Netta Hasunen kertoo.

Tavoitteet ja hyödyt

Monipuolinen valmennus antaa perusvalmiuden johtaa työryhmää sekä tuo rohkeutta esimiestyöhön.  Valmennuksen käytyäsi hallitset perustaidot, joita tarvitset päivittäisessä työssäsi asiakkaiden ja oman työryhmäsi kanssa. Ymmärrät laadun merkityksen johtamisvälineenä sekä osaat kehittää toimintaa. Sisäistät tulokseen vaikuttavat asiat, kuten tunnusluvut, tuloslaskelmat ja työvuorosuunnittelun. Lisäksi hallitset työvuorolistaan liittyvät TES-asiat ja osaat soveltaa niitä käytännön työvuorosuunnitteluun.

Valmennuksesta saat välineitä työsi tueksi, jolloin aktiivisemman johtamisroolin ottaminen on helpompaa. Tämä näkyy parempana asiakaspalveluna, vireänä myyntityönä sekä koko työryhmän tehokkaampana toimintana. 

Sisältö

Valmennuksessa perehdyt käytännön esimiestyön keskeisimpiin teemoihin. Kehität esimiesvalmiuksiasi, kuten palautteen antamista ja vastaanottamista, sosiaalisia taitoja sekä tehokasta ja tavoitteellista viestintää. Tutustu tarkemmin opetussuunnitelmaan.

Valmennuspalautteet

"Ehdottomasti opiskeluhistoriani kannustavin, innostavin ja asiantuntevin valmentaja!"

"Sain omaan työhöni paljon uusia ideoita ja näkökulmia, joita vien työryhmässäni eteenpäin. Käytännön esimerkit olivat hyviä, niiden kautta viimeistään asia selkeytyi."

"Aivan mieletön koulutus, minä ainakin sain tosi paljon hyviä vinkkejä ja apukeinoja, joita voin ja aionkin hyödyntää omalla työpaikallani."

Alkamisajankohta

12.2.2020 (VUPK72)

Valmennusjaksot

1. jakso: 12.-13.2.2020
2. jakso: 25.-26.3.2020
3. jakso: 28.-29.4.2020
4. jakso: 2.-3.6.2020

Ilmoittautuminen

Yrityksen käytäntöjen mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen jollas.instituutti@sok.fi.


Haluatko lisätietoja?

Niko Vastamäki
Valmentaja
niko.vastamaki@sok.fi
+358 10 76 82921

”Hyvällä asenteella ja pilke silmäkulmassa.”

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä