Jollas InstituuttiValmennukset > Näyttötutkinnot

Näyttötutkinnot

Näyttötutkinto on jo työssä oleville aikuisille suunniteltu joustava tapa hankkia virallinen tutkintotodistus osaamisestaan. Näyttötutkinto suoritetaan työpaikalla osoittamalla tutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito aidoissa työelämän tilanteissa.

Näyttötutkinnon suorittaja osallistuu usein valmistavaan koulutukseen, jonka avulla hankitaan tarvittavaa ammattitaitoa; lisäksi osaamista on voinut kertyä jo työkokemuksen, opintojen tai muun toiminnan kautta. Jos ammattitaito on riittävä ilman valmistavaa koulutusta, voi henkilö suorittaa näyttötutkinnon tai sen osan osallistumatta koulutukseen.

Jollaksen näyttötutkintoon valmistavat koulutukset on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat oman liiketoiminta-alueensa ja S-ryhmä-ymmärryksen syventämistä onnistuakseen työssään tutkinnon perusteiden ammattitaitovaatimukset huomioiden. Näyttötutkinnon suorittaminen on käytännönläheistä ja se henkilökohtaistetaan kaikille huomioiden jo hankittu osaaminen. Voit myös suorittaa tutkinnon Jollas Instituutissa osallistumatta ollenkaan valmistavaan koulutukseen, jos ammattitaitosi on jo riittävä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä