Coaching

Onko organisaatiossasi tai omassa työtehtävässäsi muutoksia tai haasteita? Kaipaatko uutta potkua esimiestyöhön ja vuorovaikutukseen? Business coachingissa omat vahvuudet ja potentiaali otetaan täysimittaiseen käyttöön, millä on suora vaikutus sekä oman työn tuloksiin että organisaation menestykseen.

Mitä on coaching?

Jollaksen Business coaching perustuu liiketoimintalähtöisyyteen, erityisesti liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen muuttuvassa ja haasteellisessa toimintaympäristössä. Kiireen ja paineen keskellä omien vahvuuksien ja oman potentiaalin täysimittainen hyödyntäminen voi olla haastavaa. Coach auttaa coachattavaa fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa sekä löytämään ratkaisut ja toimintatavat muutostavoitteiden saavuttamiseksi.

Coachingin hyödyt

Coaching-prosessin aikana henkilö oppii tunnistamaan omaa käyttäytymistään sekä oivaltaa työtä ja omaa itseään rajoittavia haasteita ja poistaa niitä ratkaisukeskeisesti. Tuloksena on punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvempää kehitystä.  Valmennettava kehittyy ihmisenä ja yksilönä sekä hyödyntää koko nykyisen ja aiemmin käyttämättömän potentiaalinsa. Parhaimmillaan coachingin vaikutukset näkyvät kestävinä muutoksina niin toiminnan, ajattelun kuin tunteidenkin tasolla. Valmennettava saavuttaa omat tavoitteensa ja auttaa koko organisaatiotaan menestymään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä