Jollas InstituuttiValmennukset > Avoimet valmennukset

Avoimet valmennukset

Täsmätarpeisiin räätälöityjen valmennusten lisäksi Jollaksen valmennustarjontaan kuuluu myös monipuolinen valikoima avoimia valmennuksia. Avoimiin valmennuksiin osallistujat tulevat S-ryhmän eri organisaatioista, ja avoimia valmennuksia voidaan järjestää myös asiakkaan luona paikallisesti.

Kaikkien valmennustemme tavoitteena on synnyttää uusia oivalluksia ja uusia tapoja toimia.

Jollaksen valmennussivuston avulla entistä vuorovaikutteisempia valmennuksia

Jollaksen pilviympäristössä toimiva, yhteisöllinen valmennussivusto mahdollistaa entistä vaikuttavamman tavan oppia. Valmennussivusto on osa Jollaksen kaikkia pitkiä valmennuksia nivoen lähipäivät vuorovaikutteisiin etäjaksoihin.

Valmennussivusto tarjoaa ainutlaatuisen, vuorovaikutteisen kanavan ajatusten vaihtoon etäjaksoilla. Käytännössä tämä tarkoittaa virtuaalisia tapaamisia lähijaksojen välissä, verkkokeskusteluja, oppimispäiväkirjan kirjoittamista, ryhmätöitä verkossa ja vaikkapa videoiden työstämistä annetuista aiheista.

Tehtävät valmennussivustolla johdattelevat lähipäivän aiheeseen ja syventävät jo lähijaksolla opittua. Valmennettava voi lukea ja kommentoida valmennusryhmän muiden opiskelijoiden oppimistehtäviä ja -päiväkirjoja, mikä mahdollistaa oivallusten ja kokemusten jakamisen.

Kehittyä voi entistä monipuolisemmin ja intensiivisemmin koko valmennuksen ajan. Valmennussivusto mahdollistaa myös virtuaalisten kollegaverkostojen syntymisen valmennettavien välille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Avoimet valmennukset

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä