Jollas InstituuttiValmennukset > Talent Vectia

Talent Vectia

Talent Vectia on S-ryhmän näkemyksellinen, innostava, käytännönläheinen ja tuloksellinen kumppani

Talent Vectia on uudistaja, joka tuntee kaupan alan. Yhdistämme konsultoinnin ja valmennuksen. Strategian toimeenpano, johtamisen ja myynnin parantaminen sekä projektijohtaminen ovat ydinosaamistamme.

Uskomme pohjoismaisen johtajuuden ominaispiirteisiin, ja hyödynnämme niitä kehittämistyössämme. Ajatusjohtajuutemme perustana on tutkittu tieto ja laaja julkaisutoiminta. Merkityksellisyyden luominen ja vahva arvoperusta ovat Talent Vectian vahvuuksia ja erilaistavia tekijöitä.

Talent Vectia on arvostettu konsultoinnin ja valmennuksen asiantuntijayritys, jonka taustalla on poikkeuksellisen vankka kokemus ja osaaminen. Yhtiön tärkein pääoma ovat osaavat ja ammattitaitoiset asiantuntijat. Talent Vectiassa työskentelee noin 90 asiantuntijaa. Yhtiön omistajia ovat kahdeksantoista partneria, joilla on laaja ja syvällinen osaaminen yritysten sekä julkisen sektorin kehittämisessä.

Asiantuntijamme palvelevat Sinua kaikissa organisaation uudistamistilanteissa. Ota yhteyttä. Tule tapaamaan, soita tai laita sähköpostia. 

Käy tutustumassa blogeihin ja uudistumisen caseihin verkkosivuillamme www.talentvectia.com

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä