Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, mikä valmennus sopisi minulle?
Sinun kannattaa miettiä, missä asioissa osaamisesi kaipaisi vahvistusta tai mitä osaamista sinulta ehkä puuttuu kokonaan. Kannattaa keskustella esimiehesi kanssa esimerkiksi kehityskeskustelun yhteydessä, mitä osaamista voisit hankkia itsesi ja yksikkösi kehittämiseksi. Valmennustarjonnasta voitte yhdessä katsoa, mikä valmennus kuulostaisi sisällöltään sinun ja yksikkösi tarpeisiin sopivalta. Jos kaipaat vielä lisätietoa jostain sinua kiinnostavasta valmennuksesta ja haluat varmistua sen sopivuudesta sinun tarpeisiisi, ota yhteyttä Jollakseen. Pitkien valmennusten tarkemmat sisällöt eli opetussuunnitelman löydät valmennustarjonta-osiosta kunkin pitkän valmennuksen kohdalta tai ottamalla yhteyttä Jollakseen.

Olen tulossa Jollakseen valmennukseen. Mistä voin tarkistaa, milloin kyseinen valmennus alkaa ja mitkä ovat seuraavien jaksojen ajankohdat?
Valmennusten alkamisajankohdat ovat valmennuskohtaisia. Löydät tiedot valmennusten aloituspäivistä helpoiten näiltä Jollaksen Internet-sivuilta, valmennustarjonta-osiosta. Tulevien jaksojen päivämäärät löydät valmennuksen opetussuunnitelmasta, jonka saat postitse ennen ensimmäistä valmennusjaksoa. Jos et löydä kaipaamasi tietoa näistä lähteistä, voit kysyä lisää yksikkösi henkilöstöasioista vastaavalta henkilöltä tai ottamalla yhteyttä Jollakseen: jollas.instituutti@sok.fi, tai numeroon 010 768 2900.

Tarvitsen budjetointia varten hintatiedot Jollaksen valmennuksista. Miten saan tietää valmennusten kokonaishinnan?
Valmennustarjottimessa mainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Valmennuksen hinta on osallistujakohtainen kokonaishinta, joka sisältää koulutusmateriaalin ja muut kulut. Ryhmäkohtainen hinta on ilmoitettu erikseen. Majoitus ja ruokailut laskutetaan erikseen. Paikallisissa valmennuksissa myös kouluttajan matka- ja majoituskulut laskutetaan erikseen. Pitkät valmennukset laskutetaan jaksoittain. Ulkomaan opintojakson ja näyttötutkintojen hinnat on ilmoitettu erikseen valmennusten yhteydessä.

Räätälöimme valmennuksia myös tarpeidenne mukaan. Räätälöidyn valmennuspäivän hinta on 1 800 - 5 500 € + alv/ ryhmä. Hintaan vaikuttavat mm. valmennuksen vaatima esityö, asiantuntijoiden käyttö sekä analyysikustannukset. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Onko oppisopimusvalmennuksiin mahdollista saada rahoitusta Jollaksen kiintiöstä?
Sinun tulee varmistaa Jollaksesta (ulla.tallinen@sok.fi), onko juuri tämä valmennus mahdollista rahoittaa Jollaksen kiintiöstä vai tuleeko sopimus hankkia paikallisesta oppisopimustoimistosta. Oppisopimuskoulutus kattaa kustannuksista kokonaan tai osittain koulutuksen päivähinnan ja tutkinnon suorittamisen hinnan.

Saadaksesi rahoituksen Jollaksen kiintiöstä sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:
työnkuvan on vastattava tutkintoa, työkokemusta on oltava vähintään 1 - 2 vuotta ammattitutkinnon suorittamista varten ja erikoisammattitutkintoa varten vähintään 2-5 vuotta, opiskelija ei ole aikaisemmin suorittanut samaa tutkintoa, työpaikalla on pätevää henkilökuntaa, josta löytyy sopiva henkilö opiskelijan työpaikkaohjaajaksi.

Haluaisin osallistua Jollaksen valmennuksiin, mutta en ole työsuhteessa S-ryhmään. Voinko osallistua valmennuksiin?
Jollas Instituutin valmennukset on tarkoitettu vain S-ryhmän omalle henkilöstölle. Jos haluat osallistua Jollaksen valmennuksiin, sinulla on ensin oltava työpaikka jossain S-ryhmälle kuuluvassa toimipaikassa. Esimiehesi kanssa voit keskustella mahdollisesta kouluttautumisestasi. Jos työnantajasi päättää, että voit kouluttautua, työnantaja maksaa koulutuskulut. Oppisopimuskoulutuksilla on omat velvoitteensa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä