Jollas InstituuttiValmennukset > Tavaratalo-, rauta- ja erikoisliikekauppa

Tavaratalo-, rauta- ja erikoisliikekauppa

Toimintaympäristömme muuttuu ja haasteet tuloksellista liiketoimintaa kohtaan kasvavat. Samalla asiakkaiden vaatimustaso nousee, mikä asettaa uudenlaisia haasteita asiakaslupauksen toteuttamiselle ja kannattavalle liiketoiminnalle. Jollaksen tavaratalo-, rauta- ja erikoisliikekaupan valmennustarjonta on pitkälle räätälöityä ja suunnitellaan yhteistyössä ketjuohjausten ja alueosuuskauppojen kanssa vastaamaan kasvaviin muutostarpeisiin.

Selkeät tavoitteet varmistavat tavaratalo-, rauta- ja erikoisliikekaupan valmennusten vaikuttavuuden – yksiköiden kehittymisen ja kannattavuuden. Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun toiminnan kehittämiseen, oli sitten kyse kokonaisuuden hahmottamisesta, kehityskohteiden tunnistamisesta tai muutoksen läpiviennistä.

Tavaratalo-, rauta- ja erikoisliikekaupan valmennukset tukevat arjen työtä ja tekemistä esimerkiksi  asiakaskokemuksen johtamisessa sekä myyntityössä ja myynnin johtamisessa. Esimiestyössä korostuvat johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä valmentava ote. Näiden taitojen kehittämisen keinoina ovat muun muassa lähivalmentaminen ja coachaus.  

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Tavaratalo-, rauta- ja erikoisliikekauppa

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä