S-Pankki

Finanssi- ja pankkialalla toimintaympäristön muutokset ovat nopeita, mikä asettaa erityisiä vaatimuksia henkilökuntaa ja liiketoimintaa kohtaan. Samalla asiakkaiden vaatimustaso nousee ja kilpailu kiristyy, mikä luo uudenlaisia haasteita asiakaslupauksen toteuttamiselle ja kannattavalle liiketoiminnalle. Jollas vastaa finanssi- ja pankkialan nopeisiin muutoksiin räätälöimällä valmennustarjonnan ja yksittäiset valmennukset näitä tarpeita vastaaviksi yhteistyössä S-Pankin ja alueosuuskauppojen kanssa. 

S-Pankin valmennukset tuottavat entistä sitoutuneempia pankkialan osaajia, jotka ymmärtävät oman työnsä kokonaisuuden ja tulevaisuuden haasteet sekä ymmärtävät asiakasomistajuuden merkityksen liiketoiminnalle. Valmennuksilla on selkeät tavoitteet, joiden avulla varmistetaan liiketoimintaa tukevat tulokset. 

S-Pankin valmennuksilla tuetaan toimipaikkojen arkea esimerkiksi myynnin johtamisessa ja tekemisessä, järjestelmien tehokkaassa hyödyntämisessä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun toiminnan kehittämiseen, oli sitten kyse kokonaisuuden hahmottamisesta, kehityskohteiden tunnistamisesta tai muutoksen läpiviennistä.

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä