Jollas InstituuttiValmennukset > Polttoneste- ja liikennemyymäläkauppa, ABC

Polttoneste- ja liikennemyymäläkauppa, ABC

Toimintaympäristömme muuttuu ja haasteet tuloksellista liiketoimintaa kohtaan kasvavat. Samalla asiakkaiden vaatimustaso nousee, mikä asettaa uudenlaisia haasteita Huolehdin Sinusta -asiakaslupauksen toteutumiselle ja 24/7 pyörivälle, kannattavalle liiketoiminnalle. Jollaksen ABC-valmennustarjonta on pitkälle räätälöityä ja suunnitellaan yhteistyössä ABC-ketjuohjauksen ja toimipaikkojen kanssa vastaamaan kasvaviin osaamistarpeisiin.

Selkeät tavoitteet varmistavat ABC-valmennusten tulokset – yksiköiden kehittymisen ja kannattavuuden. Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun toiminnan kehittämiseen, oli sitten kyse kokonaisuuden hahmottamisesta, kehityskohteiden tunnistamisesta tai muutoksen läpiviennistä.

ABC-liiketoiminnan valmennukset tukevat arjen työtä ja tekemistä esimerkiksi Peukutettavassa asiakaskokemuksessa, hyvässä asiakaspalvelussa sekä aloitteellisessa myyntityössä ja myynnin johtamisessa. Esimiestyössä korostuvat johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä valmentava ote osana myynnin ja palvelun johtamista.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä