Jollas InstituuttiValmennukset > Matkailu- ja ravitsemiskauppa

Matkailu- ja ravitsemiskauppa

Toimintaympäristömme muuttuu ja haasteet tuloksellista liiketoimintaa kohtaan kasvavat. Samalla asiakkaiden vaatimustaso nousee, mikä asettaa uudenlaisia haasteita asiakaslupauksen toteutumiselle ja kannattavalle liiketoiminnalle. Jollaksen matkailu- ja ravitsemiskaupan valmennustarjonta on pitkälle räätälöityä ja suunnitellaan yhteistyössä ketjuohjauksen ja alueosuuskauppojen kanssa vastaamaan kasvaviin muutostarpeisiin.

Kiinteä osa valmennustarjontaa on Akatemia, joka varmistaa matkailu- ja ravitsemiskaupassa tehdyn brändiuudistuksen toteutumisen valmentamalla johtoa, esimiehiä ja coacheja kulttuurinmuutokseen.

Matkailu- ja ravitsemiskaupan valmennukset tukevat arjen työtä ja tekemistä ennen kaikkea elämyksellisten asiakaskokemusten luomisessa ja lunastamisessa osana jokaista asiakaskohtaamista muuttamalla toiminnan paitsi hyvästä mielenkiintoiseksi myös tehokkaasta tulokselliseksi. Myyntiä ja myynnin johtamista johdetaan brändiuudistuksen mukaisesti asiakaskokemuksen kautta. Esimiestyön osalta erityisessä fokuksessa ovat tulevaisuudessa yhä korostuvat johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä valmentava ote.

Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun toiminnan kehittämiseen, oli sitten kyse kokonaisuuden hahmottamisesta, kehityskohteiden tunnistamisesta tai muutoksen läpiviennistä.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Matkailu- ja ravitsemiskauppa

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä