Jollas InstituuttiValmennukset > Marketkauppa

Marketkauppa

Toimintaympäristömme muuttuu ja haasteet tuloksellista liiketoimintaa kohtaan kasvavat. Samalla asiakkaiden vaatimustaso nousee, mikä asettaa uudenlaisia haasteita asiakaslupauksen toteuttamiselle ja kannattavalle liiketoiminnalle. Jollaksen marketkaupan valmennustarjonta on pitkälle räätälöityä ja suunnitellaan yhteistyössä ketjuohjausten ja toimipaikkojen kanssa vastaamaan kasvaviin osaamistarpeisiin.

Selkeät tavoitteet varmistavat marketkaupan valmennusten tulokset – yksiköiden kehittymisen ja kannattavuuden. Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun toiminnan kehittämiseen, oli sitten kyse kokonaisuuden hahmottamisesta, kehityskohteiden tunnistamisesta tai muutoksen läpiviennistä.

Marketkaupan valmennukset tukevat arjen työtä ja tekemistä esimerkiksi asiakaskokemuksen parantamisessa, työvuorosuunnittelun ja töiden organisoinnin kehittämisessä, tilaus- ja raportointijärjestelmien tehokkaassa hyödyntämisessä sekä saatavuuden varmistamisessa ja hävikin hallinnassa. Esimiestyön osalta erityisessä fokuksessa ovat tulevaisuudessa yhä korostuvat johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä valmentava ote.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Marketkauppa

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä