Jollas InstituuttiValmennukset > Tietosuoja tutuksi

Tietosuoja tutuksi

Henkilötietojen käsittelystä säädetään useassa laissa, kuten EU:n tietosuoja-asetuksessa, tietosuojalaissa ja työelämän tietosuojalaissa.

Kenelle

Kaikille S-ryhmässä työskenteleville.

Koulutus on automaattisesti opiskeltavissa eJollaksessa 9.1.2019 alkaen kaikilla työntekijöillä, jotka ovat Hertta-järjestelmässä.

Tavoitteet ja hyödyt

Tavoitteena on, että jokainen S-ryhmässä työskentelevä oppii havaitsemaan henkilötietojen käsittelyn omassa työssään ja toimimaan asetuksen ja S-ryhmän ohjeiden mukaisesti samalla ymmärtäen henkilötietojen ja yksityisyyden suojan tärkeyden.

Sisältö

Tietosuoja tutuksi -verkkokoulutus antaa perustiedot tietosuojasta. Koulutuksessa perehdytään siihen, mitä henkilötiedolla ja niiden käsittelyllä tarkoitetaan.

Koulutus on opiskeltavissa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Ota yhteyttä

Kieliversioiden avauspyynnöt: ejollas@sok.fi.

Lisätietoja

Koulutuksen arvioitu kesto on n. 20 min.


Haluatko lisätietoja?


Tavoitteena on, että jokainen S-ryhmässä työskentelevä oppii havaitsemaan henkilötietojen käsittelyn omassa työssään ja toimimaan asetuksen ja S-ryhmän ohjeiden mukaisesti samalla ymmärtäen henkilötietojen ja yksityisyyden suojan tärkeyden.

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä