Jollas InstituuttiValmennukset > Tietosuoja tutuksi esimiehille

Tietosuoja tutuksi esimiehille

Henkilötietojen käsittelystä säädetään useassa laissa, kuten EU:n tietosuoja-asetuksessa, tietosuojalaissa ja työelämän tietosuojalaissa.

Kenelle

Kaikki esimiehet ja esimiestyön kaltaista työtä tekevät s-ryhmäläiset. Tämä koulutus on jatkoa Tietosuoja tutuksi -verkkokoulutukselle, joka suositellaan opiskeltavaksi ennen tätä koulutusta.

Koulutus on automaattisesti opiskeltavissa eJollaksessa 9.1.2019 alkaen kaikilla työntekijöillä, jotka ovat Hertta-järjestelmässä.

Tavoitteet ja hyödyt

Tietosuoja tutuksi esimiehille -verkkokoulutus tähtää esimiesten tietosuojatietämyksen lisäämiseen. Esimiehet käsittelevät organisaatioissa paljon mm. työntekijöihin liittyviä henkilötietoja, jolloin tietoja tulee käsitellä lainmukaisesti, ja esimiehen tulee toimia esimerkkinä ohjeiden noudattamisessa. Tavoitteena on, että yleisten periaatteiden ja oikeuksien ymmärtämisen kautta esimies osaa soveltaa niitä omaan työhönsä ja valvoa henkilötietojen käsittelyä omalta osaltaan.

Sisältö

Tietosuoja tutuksi -verkkokoulutus antaa perustiedot tietosuojasta. Koulutuksessa perehdytään siihen, mitä henkilötiedolla ja niiden käsittelyllä tarkoitetaan.

Koulutus on opiskeltavissa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Ota yhteyttä

Kieliversioiden avauspyynnöt: ejollas@sok.fi.

Lisätietoja

Koulutuksen arvioitu kesto on n. 10 min.


Haluatko lisätietoja?


Tietosuoja tutuksi esimiehille -verkkokoulutus tähtää esimiesten tietosuojatietämyksen lisäämiseen. Esimiehet käsittelevät organisaatioissa paljon mm. työntekijöihin liittyviä henkilötietoja, jolloin tietoja tulee käsitellä lainmukaisesti, ja esimiehen tulee toimia esimerkkinä ohjeiden noudattamisessa. Tavoitteena on, että yleisten periaatteiden ja oikeuksien ymmärtämisen kautta esimies osaa soveltaa niitä omaan työhönsä ja valvoa henkilötietojen käsittelyä omalta osaltaan.

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä