Jollas InstituuttiValmennukset > Talousvalmennukset

Talousvalmennukset

Tietävätkö yksikköjen esimiehet, kuinka toimipaikan kate muodostuu? Rullaako yksikön arki tehokkaasti? Kaipaisivatko esimiehet muistin virkistystä talous- ja tuloslaskentaan?

Jollaksen uudet Talouskoulut 1 & 2, Tehokoulu ja Katekoulu, ovat tehokkaita ja tiiviitä kokonaisuuksia, jotka tarjoavat konkreettisia välineitä yksikön tuloksen muodostumisen ymmärtämiseen ja tätä kautta tuloksen varmistamiseen.

Kenelle

Valmennukset sopivat yhtä hyvin aloitteleville kuin kokeneille esimiehille. Päivien sisältö räätälöidään vastaamaan niihin kysymyksiin ja haasteisiin, joita toimipaikoillanne on. Jo päivän, parin tehovalmennuksilla saadaan paljon näkyvää aikaan!

Tavoitteet ja hyödyt

Sisältö

Jollaksen talousvalmennusten kokonaisuus rakentuu neljästä valmennuksesta, jotka voidaan järjestää joko erikseen tai jatkumona. Kokonaisuuden laajuus rakennetaan aina tarpeiden mukaan.

Talouskoulu 1 – Tuloslaskelma tutuksi, 1pv
• Toimipaikan tuloksellisuus varmistetaan, kun uusi esimies johdatetaan tuloslaskelman ytimeen konkreettisten esimerkkien ja käytännönharjoitusten kautta.

Talouskoulu 2 – Tulokseen vaikuttaminen
• Esimies syventää ymmärrystään omasta roolistaan tuloksen tekijänä ja kannattavuuden varmistajana.  Hän saa välineitä tulokseen vaikuttamiseen sekä oppii viestimään taloudesta tehokkaasti, jolloin talousymmärrys lisääntyy koko yksikössä ja tulos varmistetaan.

Tehokoulu 1+1 pv
• Tehokoulussa tunnistetaan paras tapa ajoittaa eri työtehtävät sekä se, kuinka työntekijä motivoidaan tekemään työt tehokkaasti. Toimivassa yksikössä sekä asiakkaat että henkilökunta ovat tyytyväisempiä ja toiminta on tuloksellisempaa.

Katekoulu
• Katekoulussa määritellään esimiehen kannalta tärkeimmät talouden työkalut ja käytännön johtamistekemiset, joilla toimipaikan myyntikateprosentti saadaan nousuun ja hävikki laskuun.

Valmennusjaksot

Ilmoittautuminen

Ota yhteyttä, räätälöidään juuri teille sopiva talouskoulujen kokonaisuus; asiakkuuspäällikkö Sari Tuura, p. 010 7682 951 / sari.tuura@sok.fi.


Haluatko lisätietoja?

Sari Tuura
Valmentaja, asiakkuuspäällikkö
sari.tuura@sok.fi
+358 45 275 6692

”Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.”— Valmentaja Lou Holtz

Lisätietoa valmentajasta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä