Jollas InstituuttiValmennukset > #SomenHermolla-webinaarit

#SomenHermolla-webinaarit

S-ryhmälle räätälöidyssä, Facebook Workplacen ryhmässä toteutettavassa #SomenHermolla-katsauksessa käsitellään suosituimpien sosiaalisen median kanavien ajankohtaiset muutokset edellisen kuukauden ajalta. Webinaari järjestetään kerran kuukaudessa ja osallistujat pääsevät myös esittämään omia ajankohtaisia kysymyksiään valmentajalle.

Kenelle

Valmennus on tarkoitettu S-ryhmän liiketoimintojen sosiaalisen median vastaaville tai sisällöntuottajille sekä muille asiakkuuksien, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille.

Tavoitteet ja hyödyt

#SomenHermolla-webinaarit järjestetään yhteistyössä sosiaaliseen mediaan erikoistuneen LM Somecon sekä SOK MEDIAn Some HUBin kanssa. Kuulet eri sosiaalisen median kanavien uusimmista päivityksistä tuoreeltaan ja opit heti hyödyntämään niitä työssäsi. Työsi tehostuu, sosiaalisen median taitosi vahvistuvat entisestään ja ennen kaikkea pysyt mukana jatkuvasti kehittyvien somekanavien uusimmissa tuulissa.

Webinaarissa kuulet asiantuntijan esittämänä tiivistetyssä, analysoidussa muodossa uudistuksista #SomenHermolla. Sen sijaan, että käyttäisit viikoittain tunteja omaa aikaasi sosiaalisen median uudistusten seurantaan verkossa surffaten ja muutoksista tietoa hakien, saat asiantuntijan näkemyksen siitä, miten muutokset vaikuttavat S-ryhmän toimijoiden mahdollisuuksiin hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa ja viestinnässä.

Sisältö

Noin tunnin kestävässä webinaarissa käsitellään niin Facebookin, Instagramin, LinkedInin kuin Twitterin orgaaniseen ja maksulliseen hyödyntämiseen tulleita uudistuksia.

Webinaarissa analysoidaan, miten näitä uudistuksia voidaan hyödyntää ja miten omaa toimintaa kannattaisi kehittää näihin muutoksiin peilaten. Webinaarissa nostetaan esille myös S-ryhmän toimijoiden omia, onnistuneita sisältöesimerkkejä edellisen kuukauden ajalta. Webinaariosallistujat toimittavat onnistuneita sisältöjä webinaarin vetäjälle analysoitavaksi n. viikkoa ennen webinaaria ja niistä parhaita analysoidaan yhdessä lähetyksessä. Kunkin webinaarin aikana voi myös esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan lähetyksen aikana tai sen jälkeen Workplacessa käytävässä keskustelussa.

Alkamisajankohta

9.1.2020

Valmennusjaksot

9.1.2020 klo 14-15
6.2.2020 klo 14-15
5.3.2020 klo 14-15
9.4.2020 klo 14-15
7.5.2020 klo 14-15
4.6.2020 klo 14-15
6.8.2020 klo 14-15
3.9.2020 klo 14-15
8.10.2020 klo 14-15
5.11.2020 klo 14-15
3.12.2020 klo 9-10

Ilmoittautuminen

Yrityksen käytäntöjen mukaisesti PeCun Oppiminen-osiossa.

Lisätietoja

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä sosiaalisen median asiantuntijan, LMSomecon kanssa. LMSomecon valmentajilla on kattava kokemus sosiaalisen median prosessien, sisältöjen ja mainonnan kehittämisestä.

LMSomeco on markkinointitoimisto, joka tarjoaa strategista luovaa suunnittelua, ilmiöitä luovaa viestintää, teknologista ymmärrystä ja syvällistä sosiaalisen median osaamista saman katon alta. LMSomeco syntyi keväällä 2019, kun Someco ja LM& yhdistyivät.

LM&Someco -logo


Haluatko lisätietoja?

Sari Tuura
Valmentaja, asiakkuuspäällikkö
sari.tuura@sok.fi
+358 45 275 6692

”Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.”— Valmentaja Lou Holtz

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä