Jollas InstituuttiValmennukset > Ravintolatyöntekijöiden turvallisuus -verkkokoulutus

Ravintolatyöntekijöiden turvallisuus -verkkokoulutus

Edistä työturvallisuutta ja ennaltaehkäise turvallisuusriskejä tällä tehokkaalla verkkokoulutuksella. 

Kenelle

Kaikille S-ryhmän ravintoloiden työntekijöille.

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on oppia tunnistamaan työhön ja työympäristöön kohdistuvia turvallisuusriskejä, ennaltaehkäisemään vaaratilanteiden syntymistä ja toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti erilaisissa yllättävissä hätätilanteissa.

Turvallisuuskoulutusten avulla edistetään työturvallisuutta ja ennaltaehkäistään turvallisuusriskejä. Ensiaputaitoinen, paloturvallisuutta tunteva ja uhkatilanteisiin varautunut henkilökunta tekee työpaikasta turvallisemman sekä omille työntekijöille että asiakkaille. 

Sisältö

Koulutuksessa läpikäytävät osa-alueet ovat ravintolatyöntekijöiden turvallisuus, työturvallisuus  ja ergonomia sekä tietoturva.

Ilmoittautuminen

Koulutuksen voit tilata ottamalla yhteyttä osoitteeseen ejollas@sok.fi.


Haluatko lisätietoja?

Piia Pippuri
Projektipäällikkö, graafinen suunnittelija
piia.pippuri@sok.fi
+358 10 76 82970

”Yritä, etsi ja löydä - äläkä anna periksi!”

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä