Valmennuksiin ilmoittautuminen Koulutus-Hertassa

Löydät Koulutus-Hertan esimiehen Hertta-portaalista. Osuuskaupan nimetty Hertta-pääkäyttäjä osaa tarvittaessa auttaa ilmoittautumisessa.

Koulutus-Hertan valmennukset sijaitsevat Henkilökunta-valikon alla kohdassa Valmennukset.

HUOM! Tarkista Jollaksen ehdot -linkin takaa valmennuksen ehdot. Kun ilmoitat henkilöitä valmennukseen, hyväksyt ne automaattisesti!

Esimiehen portaalinäkymä:

HUOM! Linkki Jollaksen ehdot - tarkista Jollaksen valmennukseen kuuluvat ehdot, jotka ovat voimassa valmennusten osalta. Ne luetaan ilmoittajan taholta hyväksytyiksi, kun valmennuksiin on ilmoitettu henkilöitä.

HR-asiantuntijan portaalinäkymä:
Osallistujien ilmoittaminen

Kun haluat ilmoittaa yksittäisiä henkilöitä valmennuksiin, valitse Valmennukset-valikosta kohta Henkilöiden ilmoittautuminen.

Valmennushaku

Taulukossa näkyvät kaikki kyseisen henkilön käyttöoikeuksiin sallitut valmennukset (ks. kuva alla). Taulukossa on useita sivuja, joita voit selata vasemmassa alalaidassa olevilla nuolipainikkeilla. Valitse haluamasi valmennus.

Voit etsiä valmennuksia myös Valmennushaku-toiminnolla. Ei ole väliä, käytätkö isoja vai pieniä kirjaimia, eikä hakusanaa tarvitse katkaista *-merkillä. Voit hakea valmennuksia seuraavien sarakkeiden hakusanoilla:

  • Toimiala (esim. päivittäistavarakauppa)
  • Prosessi (esim. asiakaspalvelu)
  • Valmennus (esim. Myynnin ammattitutkinto)
  • Kurssikoodi (esim. MYAT5101)

Saat halutessasi kaikki valmennukset näkyviin, kun tyhjennät hakukentän ja painat Hae-painiketta. Keskeytä-painikkeella voit palata Valmennukset-valikkoon.


Kun olet löytänyt etsimäsi valmennuksen, valitse se ja paina Jatka-painiketta.Henkilöhaku

Henkilöhaku toimii samalla tavalla kuin muuallakin Hertassa. Kun olet valinnut henkilön henkilöhakutaulusta, paina Lisää listaan -painiketta. Kun henkilön nimi on siirtynyt Osallistujat-taulukkoon, paina Jatka-painiketta.

Vahvistus-sivulta näet, onko varaus onnistunut: kun Ilmoittautumisen tila -sarakkeessa lukee Osallistuminen varattu, henkilö on ilmoitettu valmennukseen.

Pääset palaamaan Paluu valmennusten hallinnan etusivulle -linkistä Valmennukset-valikkosivulle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä