Jollas InstituuttiValmennukset > Myynnin ammattitutkinto

Myynnin ammattitutkinto

Oletko toiminut jo jonkin aikaa myyjänä, mutta sinulta puuttuu alaan liittyvä tutkinto? Janoatko palavasti uutta tietoa ja haluat oppia uusia myyntitaitoja? Haluatko huippumyyjäksi? Jos vastasit joihinkin näistä kysymyksistä kyllä, on Myynnin ammattitutkinto ratkaisu toiveisiisi! 

Kenelle

Henkilöille, joilla on jo myyjän työssä perustaidot ja jotka haluavat kehittää omaa ammattitaitoaan, nykyaikaistaa osaamistaan sekä kehittyä oman liiketoiminta-alueensa ammattilaiseksi. Valmennus on tarkoitettu kaikille marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, rautakaupan kuin myös polttoneste- ja liikennemyymäläkaupan myyjille.

Tavoitteet ja hyödyt

Valmennus kehittää osaamistasi myyjänä kaikilla työhösi liittyvillä osa-alueilla sekä antaa kokonaiskuvan S-ryhmän toiminnasta. Opit tuntemaan paremmin oman liiketoiminta-alueesi ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana kokonaisuutta. Kehität taitojasi myymälän toimintojen hallinnassa, niitä tukevien järjestelmien osaamisessa sekä tuotetietoudessa. Lisäksi saat monipuoliset valmiudet toimia asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä.

Valmennus kehittää asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitojasi sekä kasvattaa ammattiylpeyttä ja antaa eväitä entistä parempaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Valmennuksen suoritettuasi ymmärrät, miten voit omalla työlläsi vaikuttaa yksikön tulokseen ja kannattavuuden varmistamiseen.

Valmennus antaa valmiuksia itsenäisempään ja tuloksellisempaan työhön sekä tuo varmuutta omaan työskentelyysi. Kasvaneen ammattitaidon myötä pystyt ottamaan vastaan haasteellisempia työtehtäviä.

Koulutus kehittää myös koko yksikköä, kun tuot oppimiasi uusia asioita ja omia oivalluksiasi käytäntöön. Myös oppimistehtävät ja niiden läpikäynti yhdessä muiden työntekijöiden kanssa lisäävät koko työyhteisön osaamista.

Sisältö

Valmennus räätälöidään henkilökohtaisesti siten, että osaamisesi ja työtehtäväsi otetaan huomioon valmennuksen yksilökohtaisia tavoitteita määriteltäessä.

Valmennus on tutkintoon johtava. Opiskelija suorittaa myynnin ammattitutkinnon ja saa virallisen todistuksen osaamisestaan. Valmennus antaa valmiudet sekä uralla etenemiseen että jatko-opintoihin kaupan ja hallinnon alalla. 

 

Valmennuspalautteet

"Lähdin opiskelemaan Myynnin ammattitutkintoa, koska halusin uusia haasteita, tietoja ja taitoja. Parasta opiskelussa olivat loistava porukka ja mahtava valmentaja, uusien oppien vieminen käytäntöön omassa yksikössä ja niiden ylläpitäminen sekä lähijaksot. Asioihin sai uutta näkökulmaa, kun saattoi vaihtaa kokemuksia muiden kanssa."

"Onnistuitte hyvin kaikissa jakson aihepiireissä, osaamiseni syveni paljon. Opin asioista, joista en ennen tiennytkään tai joita en kunnolla osannut, kuten vaikkapa arvoketjusta ja toimistosovelluksista. Opin paljon uusia termejä, ja esimerkiksi profilointi ja valikoimapeitto ovat nyt selkeämpiä minulle. Positiivisesti jäi mieleen ehdottomasti valmentajat ja heidän asenteensa, tukensa ja tyylinsä opettaa."

"Sain uutta mietittävää ja näkökulmaa omaan työhön. Jaksolta tuli myös omaan oppimiseen paljon ideoita, joita ei välttämättä itse olisi osannut ajatellakaan. Valmentaja kertoi asioista värikkäästi ja antoi pohdittavaa valmennettaville."

"Asiat oli selkeästi esitetty, joten ne on helppo ottaa käyttöön omassa toimipaikassa. Käytännön esimerkit olivat mitä parhaimpia."

Alkamisajankohta

Valmennus voidaan järjestää myös paikallisesti, jolloin rahoitusta voi hakea joko Jollas Instituutista tai paikallisesta oppisopimustoimistosta. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! 

Valmennusjaksot

Valmennus koostuu kuudesta jaksosta sekä verkko-opiskelupäivistä jaksojen välissä.

Valmennuksen kokonaiskesto on noin 12 kuukautta

Ilmoittautuminen

Valmennukseen ilmoittaudutaan yrityksen käytäntöjen mukaisesti Hertassa.

Lisätietoja

ABC-, Alepa-, Emotion-, Kodin Terra, -Prisma-, Sale- ja S-market- ja Sokos-myyjille


Haluatko lisätietoja?

Katja Vilmi
Valmentaja, projektipäällikkö
katja.vilmi@sok.fi
+358 1076 82922

”Ole rehellinen ja aito - sinusta löytyy se taito!”

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje, hintatiedot, peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä