Jollas InstituuttiValmennukset > Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa uusia välineitä palvelukokemuksen johtamiseen ja entistä vahvempaa osaamista lähiesimiestyöhön.

Kenelle

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on suunnattu aloitteleville esimiehille, esimiestehtäviin siirtyville sekä vuoroesimiehille, jotka toimivat lähiesimiehenä vastaten operatiivisesta toiminnasta, mutta ilman tulosvastuuta. 

Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa kokonaisvaltaisesti lähiesimiehenä toimivan henkilön esimiestyöhön liittyvää osaamista S-ryhmässä sekä kasvattaa häntä kohti tulosvastuullisen esimiehen toimenkuvaa. Valmennus antaa lisää merkitystä omaan työhön ja työkaluja parempiin tuloksiin pääsemiseen.

Valmennuksessa tuetaan esimieheksi kasvua ihmisten välisiä kohtaamisia ja vuorovaikutusta painottaen, sillä nämä ovat lähiesimiestyön ytimessä. Lähiesimies vastaa yksikkönsä operatiivisesta toiminnasta ihmisten kautta, ja keskeistä onkin hänen kykynsä kehittää työryhmän työskentelyä, luoda myynnillistä ja tuloksellista ajattelumallia yksikössä sekä motivoida jokaista yltämään parhaimpaansa.

Valmennus on tutkintoon valmistava. Opiskelija suorittaa Lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja saa virallisen todistuksen osaamisestaan.

Sisältö

Lähiesimiestyön ammattitutkinto pureutuu lähiesimiesten tulevaisuuden kannalta keskeisiin alueisiin:

  • lähiesimiehenä toimiminen
  • toiminnan kannattavuus
  • asiakassuhteiden hoito.

Valmennuksen aikana ymmärrys omasta johtamistavasta lisääntyy, osallistuja oppii tunnistamaan esimiestyön kokonaisuuteen kuuluvat asiat ja esimiehen itsetuntemus lisääntyy. Lisäksi valmennuksessa paneudutaan S-ryhmän strategiaan ja sen toteuttamiseen, opitaan viestimään entistä tehokkaammin ja saadaan keinoja nostaa hankaliakin asioita puheeksi. 

Valmennus toteutetaan lähiopiskelupäivien lisäksi työssä oppien, oppimistehtävillä sekä hyödyntäen erilaisia digitaalisia opetus- ja oppimismenetelmiä. Suurin osa oppimisesta tapahtuu lähiopiskelupäivien ulkopuolella tutkinnon perusteita vastaavissa arjen ja käytännön työtehtävissä.

Ilmoittautuminen

Valmennukseen ilmoittaudutaan yrityksen käytäntöjen mukaisesti Hertassa koodilla. 


Haluatko lisätietoja?

Pirjo Peltomaa
Valmentaja
pirjo.peltomaa@sok.fi
+358 10 76 82968

”Tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä - nauti siitä!”

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä