Jollas InstituuttiValmennukset > Laadukas esimiestyö asiantuntijaorganisaatiossa

Laadukas esimiestyö asiantuntijaorganisaatiossa

Oletko asiantuntijaorganisaation tuore esimies ja kaipaat tukea tehtävässäsi? Laadukas esimiestyö asiantuntijaorganisaatiossa -valmennuksessa pureudutaan asiantuntijatyön johtamisen erityispiirteisiin ja niiden asettamiin vaatimuksiin johtamiselle. Valmennus on räätälöity erityisesti uusille tai vasta vähän aikaa asiantuntijaesimiestehtävissä toimineille. 

Kenelle

Valmennus on tarkoitettu erityisesti uusille tai vasta vähän aikaa asiantuntijaorganisaatiossa asiantuntijaesimiestehtävissä toimineille. 

Tavoitteet ja hyödyt

Uran alkumetreillä tieto esimiestyön tavoitteista esimiestyön ja johtamisen työkalujen hallitsemiseksi on ratkaisevaa. Tämä valmennus tarjoaa sekä käytännön työvälineitä että teoriaa kehittymishaluisille esimiehille. Uusin tieto, konkreettiset esimerkit, asiantuntijaesimiestyöhön liittyvät case-harjoitukset, verkostoituminen sekä kokemusten ja parhaiden käytäntöjen jakaminen yhdessä kollegoiden kanssa syventävät omaa johtamisosaamistasi ja antavat välineitä arjen esimiestyöhön.

Valmennuksen tavoitteena on kirkastaa rooliasi esimiehenä ja esimiestyön määränpäätä sekä kehittää henkilökohtaisia esimiesvalmiuksiasi. Lisäksi pyrkimyksenä on varmistaa, että hallitset laadukkaan esimiestyön tukena olevat, keskeiset esimiestyön ja johtamisen työkalut.

Valmennus antaa sinulle erinomaiset valmiudet toimia ja kehittyä esimiehenä. Valmennus kirkastaa esimiehen perustehtävää S-ryhmässä ja tarjoaa sekä käytännön työvälineitä että teoriatietoa. Ennen kaikkea saat kuitenkin rohkeutta ja varmuutta esimiestyöhön.

Sisältö

Valmennuksessa paneudutaan mm. S-ryhmän strategiaan ja strategian toimeenpanon mahdollistamiseen, osuustoimintaan, henkilöstöjohtamiseen, valmentavaan esimiestyöhön sekä itsensä ja ihmisten johtamiseen. Teemoja lähestytään S-ryhmän parhaiden asiantuntijoiden avulla. 

Valmennuspalautteet

"Tämä on loistava valmennus, aivan ehdoton tuoreelle asiantuntijaorganisaation esimiehelle. Pieni panostus saavutettavaan hyötyyn nähden."

"Asiat nousivat esille uudessa valossa. Koulutus antoi lisämotivaatiota omaan tekemiseen ja uusia toimintatapoja esimerkiksi palautteenantoon."

"Osaamiseni syveni. Valmennuksessa oli rento fiilis ja koin oppimisen iloa."

"Onnistuimme luomaan avoimen ja oppimista tukevan ilmapiirin, jossa oli hyvä jakaa kokemuksia sekä ottaa hyviä vinkkejä vastaan."

Alkamisajankohta

22.1.2020 (LAES13)

Valmennusjaksot

4 x 2 päivää:

1. jakso 22.-23.1.2020
2. jakso 25.-26.2.2020
3. jakso 1.-2.4.2020
4. jakso 7.-8.5.2020  

Ilmoittautuminen

Yrityksen käytäntöjen mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen jollas.instituutti@sok.fi.


Haluatko lisätietoja?

Susanna Vinkka
Valmentaja
susanna.vinkka@sok.fi
+358 10 76 82985

"Onnistunut vuorovaikutus on avain tulokseen."

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä