Keittiömestarivalmennus antaa lisämaustetta työhön! Sekä aloittelevien että kokeneempien vuoropäälliköiden ja keittiömestareiden ammattitaitoa vahvistava valmennus parantaa keittiötyöskentelyn tuloksellisuutta ja antaa uusia näkökulmia arjen haasteisiin. Valmennuksessa syvennytään mm. keittiön tuloksen muodostumiseen, vuorovaikutus- ja viestintätaitoihin sekä varmistetaan taidot luotsata tiimi haluttuun suuntaan.
Kenelle
Keittiön tuotantotoiminnasta vastaaville henkilöille tai lähitulevaisuudessa tuotantotoiminnasta vastuun ottaville.
Tavoitteet ja hyödyt
Valmennus syventää esimiehen liikeidea-ajattelua ja auttaa ymmärtämään, mikä on esimiehen rooli toimipaikan tuloksentekijänä. Valmennuksen käytyään osallistuja pystyy kehittämään toimipaikan laatua, viestintää ja henkilökunnan työtyytyväisyyttä.
Sisältö
Keskeisinä valmennusteemoina ovat keittiölaskennan perusteet, laadun varmistaminen, logistinen kokonaisuus ja erilaisten sovellusten ja järjestelmien hallinta. Kaikessa on mukana vankka keittiönäkökulma. Valmennuksessa opiskelija tutustuu alan uusimpiin suuntauksiin ja tulevaisuudennäkymiin, kehittää kädentaitoja ja saa uusia menetelmiä arkikäyttöön sekä motivoituu päivittäisessä työssään.
Valmennuksessa tehtävän kehittämistyön kautta opiskelija siirtää valmennusjaksoilla oppimaansa suoraan käytäntöön ja pääsee kehittämään omaa toimipaikkaansa.
Esimiestyö:
Tulos, laatu ja logistiikka:
Laatu ja liiketoimintaympäristö
Ketjutoiminta ja työyhteisön kehittäminen
Kädentaidot:
Valmennuspalautteet
"Ryhmätyöt toivat paljon lisää kun sai pohtia asioita. Yritys tutustumiset olivat hyvä lisä. On hienoa tietää esim. mistä kaikki meidän käyttämät raaka-aineet oikein tulevat kun vierailimme Meira Novalla. Liike-idea analyysien tekeminen pareittain oli myös todella innostavaa. Erilaisista toimipaikoista sain kivoja ideoita omaan tekemiseen. Tuntuu että olen saanut yleisesti lisää rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin ihan arjen esimies toiminnassa. Kun on tieto ja taitoa, on helpompaa ohjata ja auttaa muita."
"Ryhmätyöt olivat haastavia ja mielenkiintoisia. Parannettavaa itsellä vielä on! TES koulutus oli loistava!"
"Tiivis jakso todella paljon tietoa!! Joutunee palamaan hyviin materiaaleihin uudestaan useaan kertaan! Uutta oppia tuli taas todella paljon."
"Paljon tärkeää asiaa mielenkiintoisella tavalla esitettynä. Oivallus keittiön merkityksestä suosittelevassa myynnissä. Tes ja DW -opeista varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Huippu jakso!"
Alkamisajankohta
6.11.2018 (KEMA14)
Valmennusjaksot
Neljä jaksoa: 4 x 3 päivää.
Valmennuksen sisältöä muokataan tarpeen vaatiessa osallistujien oppimistavoitteiden pohjalta.
Ilmoittautuminen
Valmennukseen ilmoittaudutaan yrityksen käytäntöjen mukaisesti Hertassa 3.10.2018 mennessä.
Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.