Jollas InstituuttiValmennukset > Johtaja, mitä sinun pitäisi tietää sosiaalisesta mediasta? -webinaari

Johtaja, mitä sinun pitäisi tietää sosiaalisesta mediasta? -webinaari

Mikä on sosiaalisen median markkinoinnin ja viestinnän rooli liiketoiminnan kehittämisessä? Mitä hyötyä sosiaalisesta mediasta on johtajan työssä? Entä miten siihen pitäisi resursoida aikaa liiketoiminnassa?

Kenelle

Webinaari on räätälöity johtajille ja päälliköille, jotka haluavat ymmärtää lisää sosiaalisesta mediasta ja sen viestintään tuomasta muutoksesta.

Tavoitteet ja hyödyt

Osallistumalla webinaariin saat lisätietoa sosiaalisen median roolista ja merkityksestä kuluttajaliiketoiminnassa, sekä hyödyistä johtajan näkökulmasta.

Sisältö

Tässä webinaarissa sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median kehitykseen erikoistuneen Someco Oy:n perustaja ja strategi Minna Valtari kertoo johtajalle kaiken tietämisen arvoisen sosiaalisen median roolista ja tulevasta kehityksestä. 

Webinaari kestää puolitoista tuntia ja sen aikana ja jälkeen voi esittää kysymyksiä. Webinaari taltioidaan, eli sen pariin voi palata myöhemminkin. Mikäli et pääse katsomaan webinaaria sen toteutusajankohtana, voit silti ilmoittautua ja katsoa tallenteen jälkikäteen.

Webinaarin sisältö on räätälöity yhdessä S-ryhmän asiantuntijoiden ja SOK Median kanssa.

Ilmoittautuminen

Valmennukseen ilmoittaudutaan yrityksen käytäntöjen mukaisesti Hertassa.

Lisätietoja

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä sosiaalisen median asiantuntijan, LMSomecon kanssa. LMSomecon valmentajilla on kattava kokemus sosiaalisen median prosessien, sisältöjen ja mainonnan kehittämisestä.

LMSomeco on markkinointitoimisto, joka tarjoaa strategista luovaa suunnittelua, ilmiöitä luovaa viestintää, teknologista ymmärrystä ja syvällistä sosiaalisen median osaamista saman katon alta. LMSomeco syntyi keväällä 2019, kun Someco ja LM& yhdistyivät.

LM&Someco -logo


Haluatko lisätietoja?

Sari Tuura
Valmentaja, asiakkuuspäällikkö
sari.tuura@sok.fi
+358 45 275 6692

”Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.”— Valmentaja Lou Holtz

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä