Jollas InstituuttiValmennukset > EF-verkkokielikoulut

EF-verkkokielikoulut

Tarvitsetko englantia työssäsi, mutta kielitaitosi on päässyt ruostumaan?  Haluatko kehittää jotain tiettyä osa-aluetta kieliosaamisestasi tai opiskella erityisesti työelämän eri tilanteisiin keskittyvää englantia? Kansainvälisen yhteistyön määrä S-ryhmässä kasvaa jatkuvasti, ja tämä korostaa englannin kielitaidon merkitystä entisestään. Jollas Instituutin yhteistyö EF:n kanssa tarjoaa S-ryhmän henkilöstölle mahdollisuuden kehittää englannin kielen taitoaan maailman johtavassa ja palkitussa verkkokielikoulussa. 

Kenelle

Koulutus on suunnattu kaikille s-ryhmäläisille, jotka käyttävät englantia säännöllisesti työssään ja kokevat tarvitsevansa kielitaidon vahvistamista.

Tavoitteet ja hyödyt

Opinnot on räätälöity vastaamaan nykyistä englannin kielen osaamistasi ja kehitystarpeitasi. Jokainen aloittaakin koulutuksen kielitestillä. Koulu on jaettu 16 osaamistasoon, aina alkeista edistyneisiin. Tasonparannuskurssien lisäksi pääset kehittämään työelämän englantia sekä harjoittamaan toimialakohtaista sanastoa. Jokaisen suoritetun jakson (unitin) jälkeen saat 20 minuutin kertaussession opettajan kanssa, jossa voit käydä läpi oppimaasi. 

Koulussa voit osallistua rajoituksetta globaaleihin ryhmäkeskustelutunteihin muiden ympäri maailmaa tulevien opiskelijoiden kanssa - omalla kielitasollasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ottaa yksityisopetusta, jonka sisältö räätälöidään täysin omien toiveidesi mukaisesti. EF English Live -koulu on auki ympäri vuorokauden ja täten mahdollistaa opiskelun joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.
Voit ladata koulun sovelluksena myös iPadille, Android-tabletillesi tai älypuhelimellesi, jolloin opiskelumahdollisuus kulkee matkassasi mukana missä ikinä liikutkaan.

EF:n verkkokielikoulu on interaktiivinen ja tehokas koulutusohjelma, joka on räätälöity omiin tarpeisiisi ja juuri sinun osaamistasollesi. Verkkokielikoulu mahdollistaa opiskelun joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskeluaikaa sinulla on kuusi tai 12 kuukautta, jonka aikana voit opiskella niin paljon kuin haluat. 

   

Sisältö

EF English Live Business, 12 kuukautta

Sisältää rajoittamattoman pääsyn kurssimateriaaleihin sekä opettajajohtoisille tunneille, 24/7

EF English Live Business Plus, 6 kuukautta

Sisältää rajoittamattoman pääsyn kurssimateriaaleihin sekä opettajajohtoisille tunneille, 24/7 12 yksityisoppituntia opettajan johdolla

Valmennuspalautteet

"Joustava ja oma-aloitteinen opiskelu sopii minulle erittäin hyvin, koska se ei sido opiskeluani tiettyyn aikaan tai paikkaan. Erityisesti olen pitänyt keskusteluryhmistä, joissa saa keskustella omantasoisten ihmisten kanssa ympäri maailman. Myös ryhmien vetäjät ovat olleet todella hyviä, joten niihin kannattaa rohkeasti mennä mukaan. Kokonaistarjonta on niin laaja ja monipuolinen, että oppiminen ei jää ainakaan siitä kiinni."

"Olen ollut erittäin tyytyväinen EF-verkkokielikoulussa opiskeluun. Voin opiskella juuri silloin, kun oma aikatauluni antaa myöten, ja niin kauan kuin haluan. Voin siis myös edetä niin pitkälle kuin kurssin keston aikana vain ehdin!"

"Opiskelu on monipuolista: kuuntelua, sanastoa, kielioppia ja harjoitustehtäviä sopivassa suhteessa. Kirjalliset tehtävät ovat myös erittäin hyödyllisiä. Globaalit keskusteluryhmät ovat olleet tosi antoisia. Alkujännityksen jälkeen helpotti huomata, että muutkin opiskelijat ovat samalla viivalla minun kanssani."

"Voin suositella tätä opiskelumuotoa ihan kaikille. Toivoisin voivani jatkaa vielä toisenkin vuoden!"

Alkamisajankohta

30.3.2020, EF English Live Business, 12kk 
30.3.2020, EF English Live Business Plus, 6kk 

5.10.2020, EF English Live Business, 12kk 
5.10.2020, EF English Live Business Plus, 6kk 

Ilmoittautuminen

PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Erika Sillanaukee
Account Manager,
EF Corporate Solutions
erika.sillanaukee@ef.com
 p. +358 9 4245 1873 / +41 79 377 5216

Lisätietoja

Viimeinen ilmoittautumispäivä kevään kursseille 20.3.2020.


Haluatko lisätietoja?

Henrik Ikonen
Valmennuspäällikkö, verkkokoulutukset
henrik.ikonen@sok.fi
+358 10 76 82962

Asenteenamme itseämme kohtaan tulisi olla "kyltymättömyys oppimisessa" ja toisia kohtaan "väsymättömyys valmentamisessa".

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä