Jollas InstituuttiValmennukset > Digiviestijän valmennusohjelma

Digiviestijän valmennusohjelma

Kaipaatko tukea sosiaalisen median markkinoinnin suunnitelmallisuuden kasvattamiseen? Haluatko oppia hyödyntämään sosiaalista mediaa yhdessä muiden S-ryhmässä operatiivisesti viestintää, asiakkuuksia ja markkinointia toteuttavien kanssa? Digiviestijän valmennusohjelma järjestetään yhteistyössä LM Somecon sosiaalisen median asiantuntijoiden kanssa. Koulutuksen edetessä pätevöidyt ottamaan sosiaalisen median entistä vahvemmin haltuun ja osaksi päivittäistä markkinointia ja viestintää. 

Kenelle

Valmennus on suunniteltu S-ryhmän markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, sekä toimipaikkojen sosiaalisen median sisällöntuottajille. Suosittelemme koulutusta erityisesti heille, jotka ovat aloittamassa tai hiljattain aloittaneet itse tuottamaan sosiaalisen median sisältöjä ja kampanjoita. 

Jos olet edistyneempi sosiaalisen median tuottaja, olet toki myös tervetullut päivittämään osaamistasi. Lisäksi sinun kannattaa pysyä kuulolla SOK MEDIAn fasilitoimassa Workplace-ryhmässä "S-ryhmä / SOMEtuottajat". Ryhmässä tuodaan esiin somekanaviin liittyviä ajankohtaisia aiheita ja saat sparrausta kollegoiden parviälyn voimin työssäsi eteen tulevissa haasteissa. Lisäksi päivitämme sinne tietoja suunnitteilla olevista edistyneemmän tason valmennuksista.

Tavoitteet ja hyödyt

Digiviestijän valmennusohjelma järjestetään yhteistyössä sosiaalisen median asiantuntijan, Somecon kanssa. Pätevöidyt digiviestinnän tehokkaaksi käyttäjäksi koulutuksen edetessä ja saat otettua sosiaalisen median entistä vahvemmin haltuun ja osaksi yrityksesi markkinointia.

Sisältö

S-ryhmän digiviestijän valmennusohjelma on nelipäiväinen ja rakentuu ajankohtaisista sosiaalisen median teemoista. Valmennusohjelman sisältö on räätälöity kuluttajamarkkinoinnin kanssa työskenteleville eli sisällössä painotetaan sisällöntuotannon suunnitelmallisuutta sekä Facebook- ja Instagram-markkinointia, tulosten mittaamista unohtamatta. Käymme läpi myös asiakaspalveluun ja sosiaalisen median viestinnän tyyliin liittyviä asioita. Valmennuspäiviin sisältyy työpaja-osuuksia, joissa osallistujat pääsevät itse soveltamaan oppimaansa valmentajan tuella. Koulutuksen sisältö on räätälöity yhdessä S-ryhmän asiantuntijoiden ja SOK MEDIAn kanssa.

1. jakso, päivät 1 ja 2 

  • Aloitus – tilannekatsaus sosiaalisen median käytöstä kuluttajamarkkinoinnissa
  • Suunnitelmallinen sisällöntuotanto ja sosiaalisen median tone-of-voice
  • S-ryhmän sosiaalisen median toimintatavat ja prosessit 
  • Facebook-markkinointi ja orgaaninen näkyvyys
  • Instagram-markkinointi  

2. jakso, päivät 3 ja 4 

  • Twitter & Linkedin pähkinänkuoressa (S-ryhmän näkökulmasta) 
  • Asiakaspalvelu ja hankalat tilanteet sosiaalisessa mediassa 
  • Onnistumisten analysointi ja mittaaminen 
  • Sisältömixin ja kehitysroadmapin rakentaminen

Valmennuspalautteet

"Digiviestijän koulutusohjelma piti sisällään paitsi käytännönläheisiä harjoituksia, myös laajemman perspektiivin yhteisöpalveluista ja niissä viestimisestä. Lähiopetuspäivät olivat tosi antoisia, kiitos pätevien kouluttajien. Koulutuskokonaisuus antaa loistavat valmiudet onnistuneiden digikampanjoiden toteuttamiseen ja mittaamiseen. Suosittelen!"

Alkamisajankohta

Ryhmä 1. 10.3.2020

Ryhmä 2. 5.5.2020

Ryhmä 3. 15.9.2020

Ryhmä 4. 3.11.2020

Valmennusjaksot

Ryhmä 1.
1. jakso: 10.-11.3.2020
2. jakso: 24.-25.3.2020

Ryhmä 2.
1. jakso: 5.-6.5.2020
2. jakso: 26.-27.5.2020

Ryhmä 3.
1. jakso: 15.-16.9.2020
2. jakso: 29.-30.9.2020

Ryhmä 4.
1. jakso: 3.-4.11.2020
2. jakso: 17.-18.11.2020

Ilmoittautuminen

Yrityksen käytäntöjen mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen jollas.instituutti@sok.fi.

Lisätietoja

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä sosiaalisen median asiantuntijan, LMSomecon kanssa. LMSomecon valmentajilla on kattava kokemus sosiaalisen median prosessien, sisältöjen ja mainonnan kehittämisestä.

LMSomeco on markkinointitoimisto, joka tarjoaa strategista luovaa suunnittelua, ilmiöitä luovaa viestintää, teknologista ymmärrystä ja syvällistä sosiaalisen median osaamista saman katon alta. LMSomeco syntyi keväällä 2019, kun Someco ja LM& yhdistyivät.

LM&Someco -logo


Haluatko lisätietoja?

Sari Tuura
Valmentaja, asiakkuuspäällikkö
sari.tuura@sok.fi
+358 45 275 6692

”Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.”— Valmentaja Lou Holtz

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä