Jollas InstituuttiValmennukset > Akatemia, Toimialajohdon seminaaripäivä

Akatemia, Toimialajohdon seminaaripäivä

Akatemia on S-ryhmän majoitus- ja ravitsemistoimialan valmennuskokonaisuus, joka tarjoaa koko henkilökunnalle aina johtoon asti työkaluja ja systematiikkaa omaan kasvuun sekä kehittymiseen. Lisäksi se toimii arvokkaana kollegoiden verkostona kokemusten ja käytäntöjen jakamiseksi. Akatemia laajentaa  asennepääomaa, kasvattaa ihmisiä, auttaa synnyttämään merkityskokemusta ja vahvistaa uutta kulttuuria. Ja kyllä! Haluamme nähdä Akatemian vaikutukset myynnin kehityksessä ja tuloksen tekemisessä.

Kenelle

MaRa-toimialajohtajat

Sisältö

Akatemian vuoden 2019 teemana on Arvot ja valmentava johtajuus. Itsetuntemus on avain parempaan johtamiseen, mitä on aikuinen vuorovaikutus ja vastuu, miten valmentavaa johtamista toteutetaan käytännössä. Aiheisiin meidät coachaavalla tavalla johdattaa esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentori, coach ja konsultti Mentoritas Oy:n perustaja Maritta Joki. Hänellä on vuosien kokemus esimies-, johto- ja henkilöstöalan tehtävistä ja projekteista. Maritta on mentoroinut johtajia mm. ammatilliseen kehittymiseen, oman roolin parempaan haltuun ottamiseen ja työssä jaksamiseen liittyvissä haasteissa ja on valmentanut tiimejä rakentavampaan vuorovaikutukseen ja tiimityön tuloksellisuuden kehittämisessä.

Tarjolla on alustuksia mm. alla olevista aiheista, yhteistä keskustelua ja toiminnallisia menetelmiä:

  • Itsetuntemus on avain parempaan johtamiseen – omat, yrityksen, työyhteisön ja brändin arvot näkyväksi, strategian merkitys minulle, mikä ohjaa omaa päätöksentekoa?
  • Aikuinen vuorovaikutus – vastuu sinne, minne se kuuluu! Miten ohjataan tiimiläisiä toimimaan vastuullisesti niin työssään kuin päätöksenteossaankin?
  • Valmentava johtaminen – vastausautomaatista vastuuttajaksi! Miten valmentavaa johtamista toteutetaan käytännössä? Tunnistatko oman valmentavan otteen esteet, miten ne ylitetään?

Valmennusjaksot

13.2.2019 (AKAT0038W)

Ilmoittautuminen

Valmennukseen ilmoittaudutaan yrityksen käytäntöjen mukaisesti Hertassa.


Haluatko lisätietoja?

Hanna Haapanen
Valmentaja, asiakkuuspäällikkö
hanna.haapanen@sok.fi
+358 10 76 82932

"It is not enough to stare up the steps - we must step up the stairs" (Vance Havner)

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje, hintatiedot, peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä