Jollas InstituuttiValmennukset > Akatemia, Coachien seminaaripäivät 2018

Akatemia, Coachien seminaaripäivät 2018

Akatemia on S-ryhmän majoitus- ja ravitsemistoimialan valmennuskokonaisuus, joka tarjoaa koko henkilökunnalle aina johtoon asti työkaluja ja systematiikkaa omaan kasvuun sekä kehittymiseen. Lisäksi se toimii arvokkaana kollegoiden verkostona kokemusten ja käytäntöjen jakamiseksi. Akatemia laajentaa  asennepääomaa, kasvattaa ihmisiä, auttaa synnyttämään merkityskokemusta ja vahvistaa uutta kulttuuria. Ja kyllä! Haluamme nähdä Akatemian vaikutukset myynnin kehityksessä ja tuloksen tekemisessä.

Teemana vuonna 2018 on ”Tahdolla, intohimolla ja taidolla tuloksiin”, mikä vaatii myös rohkeutta löytää omat vahvuudet oman itsensä kuin myös ihmisten johtajana. Valmennusohjelmia toteuttamassa meillä on parhaat mahdolliset kumppanit yhdessä Jollas Instituutin kanssa. Meillä on siis vahva usko siihen, että ihmiset kasvattavat bisnestä!

Kenelle

Solo, Break ja Original Coacheille

Tavoitteet ja hyödyt

Vuoden 2018 teemana on ”Tahdolla, intohimolla ja taidolla tuloksiin” ja sitä kautta löytää oman sisäisen motivaationsa. Seminaaripäivä vahvistaa coachin roolia arjen tekemisessä ja arvojen vaalimisessa. Saat valmiuksia omassa hotellissasi tapahtuvaan valmentamiseen sekä arvokkaan yhteistyöverkoston kokemusten jakamiseen.

Seminaaripäivän hintaan kuuluu osana myös erikseen kalenteroitavat, skypellä toteutettavat seurantapalaverit, joissa pohdimme yhteisiä tekemisiä ja miten asiat ovat edenneet. 

Valmennuspalautteet

"Hyviä ideoita, järjestelmällisyyttä (vuosikello), rohkeutta tarttua epäkohtiin (myös omien esimiesten ja hankalien tyyppien kanssa)."

"Mukaan lähtee lisäenergiaa jaksaa koutsina, pari uutta ideaa / uinumaan jäänyttä asiaa jälleen aktivoimaan, Ehkä hieman uskallusta tarttua vaikeaan asiaan. Pari aikataulutettua hommaa kalenteriin isketty."

"Virtaa ja voimaa oli tullessa, mutta olo oli virkeämpi ja voimakkaampi lähtiessä, kiitos! Paljon ideoita ja hyviä huomioita, 110 % lasissa tietty!"

Alkamisajankohta

6.6.2018 (AKAT0036)
2.10.2018 (AKAT0037)

Päivät ovat sisällöltään identtiset, joten coachilla on mahdollisuus osallistua valmennukseen hänelle sopivana ajankohtana.

Valmennusjaksot

Yksi päivä

Ilmoittautuminen

Valmennukseen ilmoittaudutaan yrityksen käytäntöjen mukaisesti Hertassa.


Haluatko lisätietoja?

Hanna Haapanen
Valmentaja, asiakkuuspäällikkö
hanna.haapanen@sok.fi
+358 10 76 82932

"It is not enough to stare up the steps - we must step up the stairs" (Vance Havner)

Lisätietoa valmentajasta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

  • 13.06.2017 Akatemia, Coachien seminaaripäivät 2017
    Tutustu

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje, hintatiedot, peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä