Jollas InstituuttiValmennukset > Työyhteisön kehittäminen ja työhyvinvointi

Työyhteisön kehittäminen ja työhyvinvointi

Sujuva arki ratkaisee viime kädessä organisaation onnistumisen ja muutosten läpiviennin. Jatkuvat muutokset, kiire ja kasvavat tulosvaatimukset voivat esimerkiksi kärjistää ihmisten välisiä suhteita työssä ja aiheuttaa yhteistyöongelmia. Kun työyhteisön arjessa on haaste, jonka avaaminen omin voimin ei onnistu tai työyhteisö tarvitsee yhteisten pelisääntöjen ja yhteistyötaitojen kehittämistä, ovat Jollaksen työyhteisövalmennukset oikea ratkaisu.

Yhteisillä pelisäännöillä menestykseen

Hyvinvoivassa työyhteisössä työnteko tutkitusti sujuu ja tuloksia syntyy, ja samalla työntekijät kokevat työnsä mielekkääksi, palkitsevaksi ja elämän hallintaa tukevaksi. Menestyminen edellyttää yhteen pelaamisen taitoa ja yhdessä muodostettuja pelisääntöjä. Huippupelaajakaan ei pysty saavuttamaan menestystään yksin. Panostamalla joukkueena toimimiseen investoidaan yhtä aikaa paitsi työhyvinvointia ylläpitävään ilmapiiriin myös parempaan asiakaskokemukseen, toiminnan tehokkuuteen ja tuloksiin.

Jollaksella on pitkä kokemus työyhteisövalmentamisesta ja monipuoliset välineet menestyvän työyhteisön rakentamiseen. Työyhteisön kehittäminen voi pitää sisällään muun muassa konsultoivaa, ratkaisukeskeisiin menetelmiin ja ryhmäcoachingiin perustuvia työyhteisövalmennuksia, tukea työyhteisötutkimuksen purkamiseen sekä tiimien yhteenkuuluvuutta lisääviä vapaamuotoisempia tiimipäiviä. Tärkeä osa työtä on myös yksilöiden, tiimien tai koko organisaation muutoskyvykkyyden lisääminen.

Koska työyhteisöt ovat erilaisia, myös jokainen valmennus on omanlaisensa. Valmennusratkaisumme on aina rakennettu asiakkaan tarpeita kuunnellen, jotta varmistamme tavoitteiden saavuttamisen ja onnistuneen lopputuloksen.

Tarvetta työyhteisön kehittämiselle?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä