Jollas InstituuttiValmennukset > Järjestelmien käyttöönotto ja IT-osaaminen

Järjestelmien käyttöönotto ja IT-osaaminen

Kun erilaisten järjestelmien ja toimistosovellusten käyttö on sujuvasti hallussa, vapautuu aikaa ja energiaa siihen tärkeimpään: työn tehokkaaseen tekemiseen! Jollaksen IT-valmennukset ovat innostavia ja käytännönläheisiä. Tunnemme s-ryhmäläisten tarpeet ja haasteet, ja valmennuksissa käytämme monipuolisesti S-ryhmän omia aineistoja.

Järjestämme IT-valmennuksia sekä Jollaksessa että paikallisesti asiakkaan luona ympäri Suomen. Tarjoamme myös henkilökohtaisiin osaamistarpeisiin räätälöityä toimistosovellusten yksityisopetusta. Valmennuksessa käytetään työntekijän omia, työhön liittyviä aineistoja, joten koulutus antaa suoraan vinkkejä ja osaamista arjen työn sujuvoittamiseksi. Koulutus sisältää tasotestauksen ennen ja jälkeen valmennuksen.

Erityisvalmennukset IT-asiantuntijoille

Olemme rakentaneet IT-asiantuntijoille entistä kattavamman valmennustarjonnan yhteistyössä SOK IT-palveluiden, SOK Strategiapalveluiden ja Oppia.fi:n kanssa. Tarjontaan kuuluvat ITIL-prosessikoulutukset, joilla vaikutetaan organisaatioiden tuotannon laatuun ja toiminnan tehokkuuteen sekä TOGAF- ja COBIT-valmennukset, jotka kattavat yritysarkkitehtuurin (Enterprise Architecture) eri ulottuvuudet. Lisäksi tarjoamme IT-Sopimukset -valmennusta, joka antaa täsmätietoa sopimusten tekoon.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä