Jollas InstituuttiValmennukset > AOK:n hallinnon kehittäminen

AOK:n hallinnon kehittäminen

S-ryhmän toiminta-ajatuksena on palvelujen ja etujen tuottaminen asiakasomistajille. Asiakasomistajien edustajana osuuskaupan toimielimissä toimivat vaaleilla valitut hallintohenkilöt. Heidän tulee huolehtia siitä, että omistajien tahto toteutuu osuuskaupan kaikessa toiminnassa.Työssään hallintohenkilöiden on tärkeää tuntea S-ryhmän kokonaisuus, toimintaperiaatteet ja päämäärät.

Syvempää osaamista hallintotyöskentelyyn

Omistajien tahtoa ajamme myös hallinnon valmennuksissamme, jotka Jollas Instituutti toteuttaa yhteistyössä SOK:n kanssa. Valmennukset on suunnattu alueosuuskauppojen edustajiston, hallintoneuvoston ja hallituksen, nykyisille ja tuleville jäsenille. Perusvalmennus tutustuttaa uudet jäsenet hallintotyöhön, jatkovalmennus syventää taitoja entisestään ja erityisvalmennus antaa uusia näkökulmia murroksessa olevaan taloustilanteeseen. Hallitusvalmennus puolestaan pureutuu muun muassa liiketoimintaymmärtämyksen lisäämiseen ja hallitustyöskentelyn strategiseen rooliin.

Käytännön esimerkit ja erityisasiantuntijat varmistavat, että hallinnon edustajilla on tarvittava tieto päätöksenteon tueksi osuuskaupan strategisista ratkaisuista, tulevaisuuden tavoitteista ja tahtotiloista. Valmennustarjonnassa on huomioitu S-ryhmän erityistarpeet sekä läpinäkyvän ja korkeatasoisen hallinnointitavan varmistaminen, mikä turvaa asiakasomistajien oikeudet ja lisää avoimuutta entisestään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä