Jollas InstituuttiValmennukset > ABC Syventävä jakeluasemanhoitajan valmennus / Trainer to trainer

ABC Syventävä jakeluasemanhoitajan valmennus / Trainer to trainer

Syventävä jakeluasemanhoitajan valmennus / Trainer to trainer toimii kertauksena ja muistinvirkistyksenä Jakelunasemanhoitajan valmennukselle. Valmennuspäivissä syvennetään työntekijällä jo olemassa olevia tietoja ja taitoja sekä tutustutaan tarkemmin mittarikentän maanpäälliseen ja maanalaiseen laitteistoon ja tekniikkaan.

Kenelle

ABC esimiehille, toiminnasta vastaaville henkilöille sekä ryhmäpäälliköille, jotka ovat jo suorittaneet Jakeluasemanhoitajan valmennuksen.

Tavoitteet ja hyödyt

Valmennus antaa osallistujille kuvan mittarikentän pidemmän aikavälin huoltotehtävistä ja vastuista perusylläpidon lisäksi. Valmennuksen käytyään osallistuja osaa ennaltaehkäistä mittarikentällä mahdollisesti syntyviä ongelmatilanteita sekä tarvittaessa toimia ongelmatilanteiden ratkaisemiksi.

Jotta valmennus vastaa juuri oikeisiin tarpeisiin, valmennukseen suunnitellaan yhdessä osuuskaupan kanssa räätälöity koulutusmalli. Valmennuksen käytyään työntekijä pystyy myös opettamaan oppimansa asiat eteenpäin omassa osuuskaupassaan.

Sisältö

Valmennuksen erityisenä painopisteenä ovat ongelmatilanteiden hoito ja ennaltaehkäisy ja osallistujat pääsevätkin harjoittelemaan onnettomuustilanteissa toimimista seuraavien case-harjoitteiden kautta: letkurikko, ylitäyttö, polttoaineen väärin tankkaaminen sekä laatuvirhe säiliössä.

Osallistujat syventävät osaamistaan mittarikentän rakenteista ja niiden erikoispiirteistä toimipaikkakohtaisesti. Tämä mahdollistaa myös teknisten ongelmien käsittelyn ja ratkaisemisen.

Alkamisajankohta

Järjestetään paikallisesti. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Valmennusjaksot

2 päivää.


Haluatko lisätietoja?

Sari Tuura
Valmentaja, asiakkuuspäällikkö
sari.tuura@sok.fi
+358 45 275 6692

”Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.”— Valmentaja Lou Holtz

Lisätietoa valmentajasta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

  • 10.05.2017 ABC-jakeluasemanhoitajan valmennus
    Tutustu

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä