Jollas InstituuttiValmennukset > ABC-Palveluvastaavavalmennus

ABC-Palveluvastaavavalmennus

Miten palveluvastaava johtaa myyntiä asiakasrajapinnassa? Miten hän voi auttaa vuorossa olevia yltämään parhaimpaansa? kuinka antaa ja vastaanottaa palautetta niin, että se kehittää toimintaa arjessa? ABC-Palveluvastaavavalmennus perehdyttää laaja-alaisesti palveluvastaavan työhön ja antaa työkaluja arjen kohtaamisiin ja esimiestyöhön, jotta jokaisessa vuorossa varmistetaan peukutettavan palvelun toteutuminen. 

Kenelle

Valmennus on tarkoitettu jo ABC-liikennemyymälän palveluvastaavana toimiville tai tehtävään piakkoin siirtymässä oleville. 

Tavoitteet ja hyödyt

Valmennus kirkastaa toimenkuvaasi ABC-Palveluvastaavana sekä omaa rooliasi ABC -liikennemyymälän palvelulupauksen toteuttamisessa. Lisäksi valmennus kehittää esimiestaitojasi ja -tietojasi.

Valmennuksen jälkeen tiedät, mitä Peukutettava palvelu on, sekä ymmärrät myönteisen asiakaskokemuksen arvon yritykselle. Osaat myös toimia innostavana esimiehenä. 

Valmennus antaa valmiuden ohjata ABC:n liikeidean ja konseptin käytännön toteuttamista. Valmennus antaa myös eväitä entistä parempaan esimiestyöhön.

Valmennuspalautteet

"Valmennus on antanut NN:lle juuri sitä, mitä työnantajana lähdimme hänelle hakemaan: itsevarmuutta sekä tietoa ja taitoa tukemaan päivittäistä arjen esimiestyötä. NN:n kukkaan puhkeamista on ollut todella ilo seurata. NN on ollut avainasemassa toimipaikkamme Peukutettavan palvelun starttaamisessa ja eteenpäinviemisessä. Hän on toiminut erittäin esimerkillisesti innostavana ja kannustavana esimerkkinä alaisilleen, eli tehnyt juuri sitä, mikä vuoropäällikön avaintehtävä toimipaikassamme onkin."

"Nyt tiedän laajemmin, mitä palveluvastaavan rooliin kuuluu."

"Kaiken kaikkiaan valmennusjaksot antoivat enemmän kuin osasin ajatella. Minulla on paljon selkeämpi kuva itsestäni ja työni roolista. Itseluottamukseni ja sitä kautta osaamiseni ovat myös parantuneet paljon."

"Vaihtoharjoittelu syventää omaa näkemystä ja tuo uutta kokemusta. Parasta antia oli päästä tutustumaan toiseen yksikköön."

Valmennusjaksot

3 jaksoa.

Kokonaiskesto noin 6 kuukautta. 

Ilmoittautuminen

Valmennukseen ilmoittaudutaan PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse suoraan valmentajalle (sari.tuura@sok.fi).


Haluatko lisätietoja?

Sari Tuura
Valmentaja, asiakkuuspäällikkö
sari.tuura@sok.fi
+358 45 275 6692

”Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.”— Valmentaja Lou Holtz

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä