Jollas InstituuttiValmennukset > ABC-jakeluasemanhoitajan valmennus paikallinen

ABC-jakeluasemanhoitajan valmennus paikallinen

Liikennemyymälän liikevaihdosta jopa puolet tulee polttonesteen myynnistä mittarikentällä. Osaava ja asiakaslähtöinen mittarikenttätyöskentely luokin toimipaikalle kilpailuetua, sillä siisti mittarikenttä, selkeät opasteet ja toimivat laitteet tarjoavat asiakkaalle positiivisen kokemuksen ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta. Ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa siis osaltaan myynnin kasvun. He myös varmistavat toimipaikan turvallisuuden.

Kenelle

Kaikille, jotka työskentelevät mittarikentän päivittäisissä tehtävissä tai yksiköissä, joiden yhteydessä on mittarikenttä.

Tavoitteet ja hyödyt

Jakeluasemanhoitajan valmennuksen käytyään työntekijä tuntee mittarikentän roolit, vastuunjaon sekä viranomaismääräykset. Työntekijä saa tarvittavat valmiudet mittarikentän ylläpitoon ja osaa toimia siellä riskejä välttäen.

Jakeluasemanhoitaja on lakisääteinen tehtävä, johon liittyy paljon viranomaismääräyksiä ja -valvontaa. Tehtävän onnistuneen hoitamisen ja osaamisen varmistamisen vuoksi henkilökunnan tietoja tuleekin päivittää tasaisin väliajoin

Sisältö

Valmennuksessa käydään läpi mittarikentän päivittäiset tehtävät ja roolit, viranomaismääräykset sekä myytävät tuotteet, niihin liittyvät riskit ja riskienhallinta.

Valmennuksen keskeistä sisältöä ovat mittarikentällä suoritettavat käytännönharjoitteet. Harjoitteissa keskitytään mittarikentällä mahdollisesti tapahtuviin ongelma- ja onnettomuustilanteisiin ja niiden ratkaisemiseen.

Valmennuspalautteet

"Turvallisuusasiat unohtuvat helposti arjen keskellä. Työhön liittyy paljon viranomaisten valvontaa ja edellyttämiä toimenpiteitä. Tällainen valmennus tulisi olla pakollinen säännöllisin väliajoin."

"Hyvä muistaa, olemme työssä missä voi oikeasti sattua! Sain varmuutta toimia, ja ajattelen asioita enemmän.
"

Alkamisajankohta

Valmennus järjestetään paikallisesti. Ota yhteyttä valmentaja Sari Tuuraan, joka kertoo mielellään lisää; sari.tuura@sok.fi . 

Valmennusjaksot

Yksi päivä

Ilmoittautuminen

Valmennukseen ilmoittaudutaan PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse suoraan valmentajalle (sari.tuura@sok.fi).


Haluatko lisätietoja?

Sari Tuura
Valmentaja, asiakkuuspäällikkö
sari.tuura@sok.fi
+358 45 275 6692

”Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.”— Valmentaja Lou Holtz

Lisätietoa valmentajasta

Lisätietoa valmennuksista

Ilmoittautumisohje ja peruutusehdot

Tutustu Hertta-ilmoittautumisohjeeseen sekä hinta- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Toimialakohtaiset kehityspolut

Mikä on sinun seuraava askeleesi? Kurkkaa kehityspolut.

Lue lisää

Valmennuskumppanit

Jollaksen monipuoliset valmennuskumppanit palveluksessasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä