KAKKOSET – vankkaa osaamista arjen tekijöille

Lähiesimiestyö ja sen kehittäminen ovat ansaitussa nosteessa, onhan kakkosilla keskeinen rooli myymälän arjen pyörittämisessä ja asiakaspalvelun laadun varmistamisessa. Tämän tärkeän joukon osaamista on nyt alettu suunnitelmallisesti kehittää useissa osuuskaupoissa yhdessä Jollaksen kanssa. 

Osuuskauppa PeeÄssän markettoimialalla lähdettiin liikkeelle kakkosten osaamiskartoituksilla. Niistä saadut tulokset auttoivat valmennuksen sisällön suunnittelussa, minkä jälkeen painopisteitä hiottiin osuviksi yhdessä kenttäpäällikkö Sirpa Suhosen kanssa. 

Valmennusten tavoitteena on täsmentää kakkosten roolia ja toimenkuvaa sekä luoda yhteinen ymmärrys myymälän arjen tekemisistä. Osallistujat saavat valmennuksesta entistä paremmat välineet toimia lähiesimiehenä. 

Tämän allekirjoittaa myös valmennukseen osallistunut Miia Huttunen Iisalmen S-marketista. 

– Nykyään uskallan helpommin antaa palautetta, vaatia ja ohjata henkilökuntaa tehtävissään. Olen myös ymmärtänyt syvällisemmin hyvän perehdytyksen merkityksen ja sen vaikutuksen kulujen säästymiseen pidemmällä ajalla. Valmennuksessa myös konkretisoitui se, miten omalla toiminnalla voi vaikuttaa keskeisimpiin lukuihin ja näin ollen omalta osaltaan tuloksen tekemiseen. Valmen-nukseen investointi todellakin mielestäni kannattaa ja voin ehdottomasti suositella sitä, Miia summaa.

Löytyykö teiltä kakkosia, joilla on potentiaalia kasvaa tehtävässään? 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä