Referenssit

Aihealueittain
Toimialoittain
Laadukas esimiestyö -valmennus oli mielestäni hyödyllinen, koska pystyin reflektoimaan siellä opiskeltuja asioita suoraan omaan työhöni. Jouduin valmennuksessa todella haastamaan itseäni ja aiempia käsityksiäni esimiestyöstä. Suosittelenkin valmennusta vilpittömästi kaikille asiantuntijaorganisaatiossa esimiestehtävissä työskenteleville.

Joni Nyholm
SOK Kiinteistötoiminnot

Asiakkaat vaativat palvelun laadulta yhä enemmän, ja pääkaupunkiseudulla on varaa valita. Pyysimme Jollakselta apua oman asiakaspalvelumme kehitysohjelman tueksi. Jollas ehdotti pelillistä verkkokoulutusta, ja me innostuimme. Verkkokoulutus on kustannustehokasta, ja pelimuotoinen koulutus hauskaa ja tuttua nuorille työntekijöille.

Kimmo Kärki
HOK-Elanto

Valmentava ote johtamisessa ja työnjako toimipaikoissa on mennyt selvästi eteenpäin. Esimiehet saavat yhdessä enemmän aikaan, mikä näkyy ennen muuta parantuneena tuloksellisuutena. Samanaikaisesti esimiestyön arvosana nousi kiitettävälle tasolle. Suosittelen vastaavaa valmennusta muillekin ja nimenomaan osuuskaupan tarpeisiin räätälöitynä.

Pekka Kakko
Satakunta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä