Jollas InstituuttiJollas-säätiöTutustu säätiöön > Stipendejä moniin hyviin tarkoituksiin

Stipendejä moniin hyviin tarkoituksiin

Stipendit on tarkoitettu sellaiseen ammatilliseen koulutukseen ja opintoihin, joita työnantaja ei maksa.  Stipendejä myönnetään useista Jollas-säätiöön kuuluvista rahastoista.

Voit hakea stipendiä esimerkiksi työharjoitteluun ulkomailla, tietotekniikan ja opiskelumateriaalien hankkimiseen tai erilaisiin osaamista kehittäviin kursseihin, opintoihin ja tutkintoihin. Itsensä kehittämisen ei tarvitse välttämättä liittyä S-ryhmässä tehtäviin töihin.

Vuosikymmenten mittaan Jollas-stipendejä on haettu ja myönnetty hyvin monenlaisiin tarkoituksiin: muun muassa oppikirjojen hankintaan, opintomatkoihin ulkomaille, etäopiskelun mahdollistavan tekniikan ostamiseen sekä erilaisiin osaamista kehittäviin kursseihin, opintoihin ja tutkintoihin.Tällä hetkellä hakemusten painopiste on sellaisten ammattitutkintojen suorittamisessa ja kansainvälisissä opinnoissa, joita Jollas Instituutissa ei voi opiskella. Yksittäisiä opintomatkoja useammin säätiöltä haetaan avustusta pidempien jaksojen työharjoitteluun ja oleskeluun ulkomailla. Tukea haetaan myös erilaisten sähköisen opiskelun mahdollistavien välineiden hankintaan.

S-ryhmässä työskentelevän perheenjäsenen on mahdollista hakea Jollas-säätiöltä tukea opintoihin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä