Jollas Instituutti > eJollas

eJollas – vaikuttavia verkkokoulutuksia

Vauhdilla muuttuvassa maailmassa menestys riippuu osaamisen kehittämisestä ja oikeanlaisesta osaamisesta, ja digitaalinen ympäristö on tuonut oppimiselle aivan uudenlaiset puitteet ja mahdollisuudet. Tämän päivän eJollas yllättää! Se tarjoaa apua jatkuvaan osaamisen kehittämiseen aidosti missä ja milloin vaan  vaikkapa työmatkalla puhelimen tai tabletin kautta. Voit suorittaa maksupäätteen käyttöön vaadittavan PCI-passin vaikkapa ruuhkabussissa puhelimen kuulokkeet korvilla tai osuuskauppasi perehdyttämisaineiston laiturin nokalla ennen ensimmäistä kesätyöpäivää. Kätevää eikö totta?

Kirjaudu tästä eJollakseen!

Tutustu pikaohjeeseen

Opetuspelejä, digitaalisia sarjakuvia, minielokuvia, simulaatioita...

eJollaksen itseopiskeluaineistot ovat täynnä mitä mielenkiintoisimpia ja erilaisempia toteutuksia: opetuspelejä, digitaalisia sarjakuvia, opettavaisia minielokuvia, erilaisia oppimisharjoitteita, simulaatioita ja paljon muuta. Pelillisyyttä tuomme eJollaksen koulutuksiin yhä enemmän. Parhaimmillaan pelimäinen oppiminen tuo oppimiseen joustavuutta, mikä tukee erilaisten oppijoiden eri tahtisuutta ja erilaista tapaa käsittää asioita. Pelit ovat tavallisen tekemistä epätavalliseksi, ainutlaatuiseksi ja jopa taianomaiseksi.

Nopeaan osaamisen kehittämisen tarpeisiin sopivaa

eJollaksesta löydät apua moniin osaamistarpeisiin: perehdyttämisaineistot työntekijän ensimmäisiin työpäiviin, osuustoiminnan ja asiakasomistajuuden tärkeimmät asiat mielenkiintoisina toteutuksina, parempaa asiakaspalvelua asiakaspalvelupelin avulla, tilausjärjestelmien tehokasta ja oikeaoppista käyttöä ja monia ketju- ja työtehtäväkohtaisia täsmäkoulutuksia.

Sukella eJollaksen maailmaan ja ota selvää, mitä kaikkea sinun osaamisen kehittämisen tarpeisiin sieltä jo löytyy. Klikkaa tutustumaan verkkokoulutustarjontaan.

Jos eJollaksesta ei löydy jotain, mitä siellä mielestäsi pitäisi olla, ole yhteydessä. Teemme eJollakseen jatkuvasti uutta sisältöä ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti.

Yhteydenotot: ejollas@sok.fi tai Henrik Ikonen, p. 010 7682 962, henrik.ikonen@sok.fi

eJollas-päivystys arkisin klo 8-16
, ejollas@sok.fi

Tutustu uusiin verkkokoulutuksiin!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä