UUSI käyttötavarakaupan digitietopankki käytössäsi

Kuluvana keväänä eJollakseen on rakennettu vähitellen kasvavaa digitaalista aineistopankkia käyttötavarakaupan tuotealueiden osaamisen syventämiseksi ja myynnin tueksi. Aineistopankin koulutusmateriaalit ovat opiskeltavissanne vaikka tältä istumalta. Uutta koulutusmateriaalia julkaistaan lähes kuukausittain! Stay tuned!

Aineistopankki tarjoaa runsaasti itseopiskelumateriaaleja, joiden avulla Prisma-henkilöstön on helppo päivittää osaamistaan ja loistaa asiakaspalvelutilanteissa. Materiaalien avulla myyjien ja myyntipäälliköiden osaamista voidaan syventää luontevasti työn teon ohessa.  Tämä ennennäkemätön digitaalinen aineistopankki on rakennettu yhteistyössä SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksen ja tavarantoimittajien kanssa. Materiaalit kulkevat mukana mobiilissa ja ovat opiskeltavissa työpaikalla tai vaikka leppoisasti puutarhakeinusta käsin. Uutta materiaalia julkaistaan kuukausittain. Tämän helpommaksi ei oppiminen enää tule!

Aineistopankki on auki kaikille Prismoille ja Kodin Terroille automaattisesti. EJollakseen kirjaudutaan omalla Hertta-henkilönumerolla, jonka löydät mm. palkkakuitistasi. Pika-ohjeet kirjautumiseen löydät eJollaksen etusivulta www.ejollas.fi.  Lisätietoa ja opastusta saat myös osoitteesta ejollas@sok.fi. 

Hae uutta oppia helposti eJollaksesta! 
Kommentoi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä