SYKSYN tuoksu!

Meillä on mielet täynnä ideoita, haaveita ja suunnitelmia toteutettavaksi. Aika kiiruhtaa ja koulutuksessakialkaa olla loppukirin tuntua. Just nyt yritetään pysähtyä ja miettiä kaikkea mitä on tän elämän ja kesän aikana opittu, kasata ne yhteen ja rakentaa jotain uutta. Siisti fiilis!

Lähdin tänään töistä treenaamaan ulos ja kesken sen treenin oli pakko soittaa Miikalle. Meillä on monta kuukautta ollut ajatus joka halutaan nostaa esille ja tänään sen puhelun aikana me keksittiin tapa toteuttaa. Joskus ei auta vaikka hakkaat päätäsi pulpettiin ja mietit. Toisinaan keksit kun teet jotain aivan muuta etkä mieti mitään.

Juulia&Miika
Kommentoi


Bloggaajasta

Miika ja Juulia

Miika ja Juulia

Juulian Sydän sykkii lande rauhaan, vaikka kroppa rakastaa vauhtia ja vaaratilanteita. Juulia on hiljattain Helsinkiläistynyt nuori, rento ja huumorintajuinen terveysintoilija. Jos Juulian päästäisi keittiöön, saisi luultavasti eteensä kvinoapitsaa - ja se syötäisiin sään salliessa puistossa yhdessä rakkaan Kim-koiran kanssa.

Miikan tekee onnelliseksi hymyilevä katse tuntemattomalta. Hän keksii jatkuvasti uusia projekteja itselleen ja tykkää lenkkeillä kesäsateessa. Miika on valloittava ja lämmin persoona, joka ei omista villasukkia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä