PAREMPAA esimiestyötä ja parempi tulos

Mistä virtaa esimiestyöhön vähittäiskaupassa ja välineitä entistä parempiin tuloksiin? Ratkaisu löytyy käytännönläheisestä Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnosta.

– Olen uinut todella syvissä vesissä oman itseni kanssa. Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto on pistänyt pohtimaan ja kehittämään omaa toimintaani monipuolisesti toisten silmin. Nyt ymmärrän myös räätälöidä viestiäni vastaanottajan mukaan, oli kyseessä sitten muutoksen eteenpäin vieminen tai vaikkapa palautteen antaminen, Sale Kalevan myymäläpäällikkö Maria Helin toteaa.

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnossa omaa esimiestyötä analysoidaan PEILI™
-käyttäytymisprofiilin tulosten avulla ja seuraamalla kehitysaskelia.

– Sain kehityskeskusteluissa alaisiltani positiivista palautetta, että kuuntelen tarkalla korvalla ja otan asiat hoitaakseni. Valmistaudun palavereihin aiempaa perusteellisemmin, olen lisännyt vuorovaikutusta sekä annan ja pyydän alaisiltani palautetta. Kaiken kaikkiaan varmuus omaan esimiestyöhöni on lisääntynyt, Maria kertoo.

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto vahvistaa monipuolisesti osaamista niin myynnin, esimiestyön kuin tuloksen tekemisen kannalta.

"Saimme etukäteen itse vaikuttaa valmennuksen sisältöön ja koin, että joka ikinen valmennuksen osa-alue oli kuin minulle tehty."

– Saimme etukäteen itse vaikuttaa valmennuksen sisältöön ja koin, että joka ikinen valmennuksen osa-alue oli kuin minulle tehty. Suosittelen valmennusta esimiehelle, joka on toiminut tehtävässään jo jonkin aikaa. Tämä valmennus on hyvä jatkumo esimerkiksi Esimiesten perusvalmennukselle, esimiehenä kolme ja puoli vuotta toiminut Maria kiteyttää.

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon painopistealueet:

  • Asiakkuuksien ja myynnin johtaminen
  • Henkilöstön johtaminen
  • Yksikön toiminnan suunnittelu ja kannattavuus
  • Oman esimiestyön kehittäminen ja valmentava esimiestyö

Lue lisää Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnosta.

Seuraava valmennus alkaa 12.2.2018. Ilmoittaudu mukaan! Lisätietoja saat valmentaja Jarmo Haapalalta, jarmo.haapala@sok.fi.
Kommentoi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä