PAREMMALLA johtamisella parempiin tuloksiin - kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon viimeiset paikat jaossa!

Kaipaatko lisävirtaa esimiestyöhön ja uusia työkaluja kohti entistä parempia tuloksia? Mietitkö miten johtaa myyntiä arjessa, varmistaa myynnin myönteinen kehitys ja maksimoida kate? Entä oletko pohtinut miltä kaupan tulevaisuus näyttää? Käytännönläheinen kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto tarjoaa vastaukset näihinkin kysymyksiin. Suositun valmennuksen viimeiset paikat ovat nyt jaossa - toimi nopeasti!

Suosittu kaupan esimiehen erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus on suunnattu jo useamman vuoden esimiestehtävissä tai vastaavissa vastuullisissa tehtävissä toimineille. Valmennuksen tavoitteena on kehittää esimiehen kykyä toimia kaupan alan esimiestehtävissä entistä tuloksellisemmin niin, että hän osoittaa laaja-alaista kykyä ylläpitää ja kehittää sekä oman yksikön toimintaa, että omaa ammattitaitoaan. Valmennuksen suorituksen jälkeen esimies osaa tunnistaa toiminta-ympäristön muutostarpeet, kehittää toimintoja sekä tukea henkilöstöä muutoksessa. Ja mikä parasta: valmennus on tutkintoon valmistava! Suorituksestaan osallistuja saa virallisen tutkintotodistuksen.

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto vahvistaa monipuolisesti osaamista niin myynnin, esimiestyön kuin tuloksen tekemisen kannalta. Lue täältä miten tutkinnon suorittanut Maria Helin on siirtänyt valmennuksen opit osaksi jokapäiväistä työtään.

Valmennukseen on vielä muutama paikka jäljellä. Varmista paikkasi 12.2.2018 alkavasta valmennuksesta ajoissa!

Lue valmennuksesta lisää täältä
Kommentoi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä