NORDIC Business Forum 2.-3.10.2017 – Live Stream -liput myynnissä nyt!

Vuoden odotetuin ja puhutuin bisnestapahtuma tekee jälleen tuloaan, kun Nordic Business Forum järjestetään Suomessa nyt kahdeksatta kertaa. Tapahtuma kerää tänä vuonna ennätysmäärän osallistujia, kun loppuunmyytyyn Messukeskukseen saapuu lokakuussa 7500 alan ammattilaisia yli kolmestakymmenestä maasta. Jollas järjestää tapahtuman suoran streamin neljättä kertaa Ässäkeskuksen auditoriossa - liput ovat myynnissä nyt!

Tapahtuman teemoina ovat tänä vuonna vastuullisuus, merkityksellisyys ja johtaminen. Messukeskuksen lavalle marssii jälleen suuri joukko maailmantunnettuja huippunimiä ja alansa rautaisia ammattilaisia. Tapahtumassa päästään kuulemaan mm. näyttelijänä tunnettua Will Smithiä, Virgin-konsernin perustaja Sir Richard Bransonia sekä NASA Goddard instituutin entistä johtajaa James Hansenia.

Merkityksellisyys: Will Smith tunnetaan näyttelijänä, tuottajana, muusikkona, kaksinkertaisena Academy Award – ehdokkaana, Grammy-voittajana ja hyväntekijänä. Monipuolinen ura pitää sisällään niin elokuvia, televisiota ja multi-platinaa myyneitä levyjä. NBF:n lavalle Smith nousee valottamaan inspiroivan tarinansa historiaa, sekä sitä mitä oppeja on matkansa varrelta poiminut.

Johtaminen: Englantilainen Sir Richard Branson on tunnetun Virgin-konsernin perustaja. Virgin on johtava kansainvälinen sijoitusryhmä ja yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista brändeistä. Branson on kasvattanut Virginistä menestyksekkään yrityksen mm. matkapuhelin-, matkailu- ja kuljetus-, rahoituspalvelu-, viihde- ja terveys- ja hyvinvointialalla. Sir Richard on jo 16-vuotiaasta, nuorten kulttuurilehtitoimittajasta lähtien etsinyt yrittäjämuotoisia tapoja ajaa positiivista muutosta maailmassa.

Vastuullisuus: James Hansen, aiemmin Nasa Goddardin avaruustutkimuslaitoiksen johtaja, nykyään Columbian yliopiston Maa-instituutin apulaisprofessori, jossa toimii ohjaajana ilmastotiede- ja tietoisuus ja ratkaisu -ohjelmissa. Koulutuksensa Hansen on saanut Iowan yliopistossa, jossa hän opiskeli fysiikkaa ja tähtitieteitä avaruustieteen koulutusohjelmassa. Vuonna 2006 Hansen listattiin Time-lehden 100 vaikutusvaltaisimman henkilön listalle. Parhaiten hänet tunnetaan ilmastonmuutosta koskevasta todistuksestaan kongressin komiteoille 1980-luvulla, mikä auttoi ilmaston lämpenemisen nousemaan laajaan tietoisuuteen.

Näiden kolmen huippunimen lisäksi tapahtumassa kuullaan myös yhdeksää muuta ammattilaista eri puolilta maailmaa. Jollaksen järjestämä live stream on loistava mahdollisuus tulla kuulemaan maailman johtavia asiantuntijoita joustavasti vaikka työpäivän lomassa. Kahden päivän live stream –lipun hinta on vain 99 €. Tule seuraamaan vuoden puhutuinta tapahtumaa yhdessä kollegoidesi kanssa, ja tiedät mistä puhutaan!

Tutustu tapahtuman puhujakattaukseen
Kommentoi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä