JOLLAS.FI on uudistunut!

Jollas.fi-sivusto on käynyt läpi kokonaisvaltaisen uudistuksen. Uudistus on koskenut niin sivuston rakennetta, sisältöä, visuaalista ilmettä kuin toiminnallisuuksiakin. Sivusto on responsiivinen, eli se mukautuu käyttäjän päätelaitteen kokoon.

"Uudistuksen lähtökohtana on ollut luoda sivusto, josta asiakas löytää helposti etsimänsä, ja joka sekä sisällöllisesti että visuaalisen ilmeensä puolesta on Jollaksen vision mukainen. Jollaksen visiona on olla Suomen arvostetuin palvelualojen muutoksen asiantuntija.", kertoo markkinointipäällikkö Katja Männistö Jollas Instituutista.

Etusivulla tuodaan esille Jollaksen ydintehtäväalueita, joilla Jollas luo kilpailuetua S-ryhmän liiketoiminnoille kehittämällä osaamista ja tukemalla muutosten läpivientiä.  Tämä kiteytyy sanoihin: Muutos, Myynti, Esimiestyö, Strategia, Asiakaskokemus ja Työhyvinvointi.

Etusivulta löydät myös alla tarkemmin esitellyt Jollas.fi-sivuston osat: valmennushakutoiminnon, Jollas Newsliven ja referenssit. Jollas.fi:n etusivulta kurkkaat kätevästi myös valmennusäkkilähdöt.

Valmennukset-osioon on koottu tiedot Jollaksen valmennuksista. Olennainen osa uudistusta on valmennusten aiempaa selkeämpi ryhmittely aihealueittain, toimialoittain, henkilöstöryhmittäin ja valmennustyypeittäin.

Valmennuksia pystyy hakemaan kätevästi myös uusitun valmennushakutoiminnon avulla.

Referenssit-osiosta näet hyvän otteen Jollaksen asiakkailleen toteuttamista valmennuscaseista. Osioon tullaan jatkossakin viemään asiakkaidemme tarinoita, eli yhteisiä onnistumisia eri aihealueilta ja toimialoilta.

Jollas Newslive -osiosta löydät kootusti Jollaksen kuulumiset. Siellä ovat niin Ajankohtaiset uutiset, Blogit kuin Jollas News -asiakaslehtikin. Jollas News -asiakaslehti on sivustolla helposti jaettavassa, digitaalisessa muodossa, jolloin sen sisältöä voidaan tuottaa ja jakaa aiempaa aktiivisemmin. Syksyllä Newslive-osioon tullaan vielä lisäämään nostot Jollaksen uutiskirjeistä.

Kokoukset ja juhlat -osiosta bongaat kaikki kokouksiin ja erilaisiin tapahtumiin liittyvät ajankohtaiset tiedot ja teemat. Osio on kohdennettu erikseen yrityksille- ja yksityisille -kohderyhmään.

Jollas-osiossa pääset tutustumaan muun muassa Jollaksen tarinaan, henkilöstöön ja valmennuskumppaneihin.

Jokaisen sivun alatunnisteesta löydät linkin eJollakseen ja pitkissä valmennuksissa käytettävälle, vuorovaikutteiselle valmennussivustolle.

Sivusto on toteutettu yhteistyössä Mediasignal Groupin kanssa.
Kommentoi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä