JOLLAKSEN uusi valmennuspäällikkö Tiina Houni tuo mukanaan vahvaa perspektiiviä ja monipuolista osaamista

Jollaslaisten joukko on syksyn aikana vahvistunut peräti kahden huipputekijän verran! Liiketoimintatiimi ja verkkokoulutustiimi saivat lisäosaamista riveihinsä, kun Tiina Houni ja Sari Marttila aloittivat työtehtävissään. Molemmat tullaan esittelemään omissa artikkeleissaan ja ensimmäisenä pääsemmekin tutustumaan Tiinaan.

Tiina Houni, Jollaksen tuore valmennuspäällikkö aloitti tehtävissään syyskuun alussa. Espoossa aviomiehensä sekä 6- ja 14-vuotiaiden lastensa kanssa asuva Tiina kertoo nauttivansa haasteista ja itsensä likoon laittamisesta. Vapaa-aikansa Tiina pyrkii viettämään perheensä kanssa mahdollisimman paljon maailmalla matkaillen, kirjaan uppoutuen tai lenkkipolkuja tallaten. Persoonana Tiinaa kuvaillaan mm. avoimeksi, itsenäiseksi, peräänantamattomaksi, sekä seikkailunhaluiseksi.


Monipuolista osaamista ja vahvaa perspektiiviä

Jollaksen valmennuspäällikkönä Tiina on monessa mukana; hän vastaa liiketoimintatiimistä, valmentaa, tuo osaamistaan erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin sekä hoitaa asiakkuuksia. Itsensä jatkuvan kehittämisen hän lukee myös yhdeksi monista tehtävistään ja pitää sitä äärimmäisen tärkeänä.

”Meitä on liiketoimintatiimissä yhteensä yhdeksän ja se koostuu osaavista ja sitoutuneista henkilöistä. Uskon aidosti, että tällä porukalla saamme paljon oikeita asioita aikaiseksi asiakkaalle päin. Myös itseni kehittäminen kuuluu työnkuvaani, mutta luulen sen kuuluvan kokonaisvaltaisesti meille kaikille Jollaksessa työskenteleville. Käytännön näppituntuma on hyvä pitää yllä sekä olla tietoinen ja kiinnostunut kehityksestä ja liiketoiminnasta yleisestikin.” summaa Tiina.

Peräänantamattomana ”kädet savessa” -tyyppinä Tiina kertoo arvostavansa tehokasta tekemistä, asiakas edellä -ajatusmaailmaa, sekä asioiden läpivientiä käytäntöön. Tiinan taustat työelämässä ovat liiketoiminnan puolella ja esimieskokemusta on kertynyt jo usean vuoden ajalta.

Tiinan työura S-ryhmässä sai starttinsa kenttäkoulutuksesta. Sen jälkeen ura jatkui HOK-Elannolle ja sieltä taas SOK Liiketoiminnan tehtäviin. Työ kuljettanut naista myös Suomen rajojen ulkopuolelle, eikä vain muutamien päivien työmatkojen ajaksi, vaan ulkomaille on muutettu koko perheen voimin. Latviassa Tiina toimi AS Prisma Latvijan palveluksessa ketjujohtajana vastaten kolmen Prisman operatiivisesta toiminnasta ja tätä ennen kehitysjohtajana sekä Latviassa, että Liettuassa. Tietysti Tiina ehti viettää muutaman vuoden myös Pietarissa.

Vaikka Tiinan nykyinen työnkuva valmennuspäällikkönä poikkeaa täysin aiemmista, tuo aiempi kokemus kuitenkin mukanaan raikkaan, uudenlaisen ja vahvan näkökulman työhön. Jollakseen siirtyminen oli myös luonteva jatkumo Tiinan työuralle; koko aikuisikänsä S-ryhmässä työskennelleenä Jollas on aina jollain tavalla kuulunut työympäristöön.

”Olen toiminut hyvinkin erilaisissa rooleissa marketkaupan puolella, esimiestyötä takana on noin 15 vuotta. Uskon, että marketkaupan parissa viettämäni vuodet Suomessa ja ulkomailla ovat antaneet vahvaa perspektiiviä tekemiselle. Toivon tämän näkyvän esimerkillisenä esimiestyönä, projektien ja hankkeiden läpiviennissä sekä tahtotilana kehittää ja tehdä tulosta. Valmennuspäällikön tehtävät ovat hieno mahdollisuus päästä mukaan ja kehittämään toimintaa!” toteaa Tiina innostuneesti.

Kun kysytään unelmista, on Tiinan vastaus selkeä ja persoonaansa hyvin kuvaava:

”Unelmoin varmasti hyvin tavallisista asioista; terveydestä, uusista matkoista ja uusiin kulttuureihin tutustumisesta, oman ymmärrykseni kasvattamisesta ja sen maratonin joskus juoksen, mutta taidan aloittaa ensin puolikkaasta. ”
Kommentoi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä