HR-ammattilainen, kiinnostaisiko ketterä valmennustoteutus työoikeudesta?

Ketterä, iisi, näppärä, helppo, vaivaton, kivuton, joustava, kustannustehokas, toivottu, tarpeellinen ja mitä näitä nyt on. Muun muassa näillä sanoilla voisi kuvata Jollaksen HR-ammattilaisille suunnattua valmennusuutuutta. Syyskaudella starttaavan HR-ammattilaisista työoikeuden osaajia -valmennusohjelman tavoitteena on luoda S-ryhmän työoikeudellisiin toimintatapoihin yhtenäiset käytännöt, sekä vahva perusosaaminen jokaiselle aiheen kanssa työskentelevälle. Ja mikä parasta: tähän vasta lanseerattuun uutuuteen on vielä muutamia paikkoja jäljellä nopeimmille!

HR-tehtävissä tai muissa työoikeutta sivuavissa tehtävissä toimivat törmäävät työssään tuon tuosta melkoiseen joukkoon erilaisia lakeja ja asetuksia, työehtosopimuksista ja muista lakisääteisistä velvoitteista puhumattakaan. Kaikki nämä yhdessä takaavat meille kaikille s-ryhmäläisille tasapuolisen ja oikeudenmukaisen kohtelun. Onkin siis ensiarvoisen tärkeää, että jokaisella työlainsäädäntöä työssään sivuavalla on viimeisin, ajantasainen tieto ja ymmärrys työlainsäädännön kiemuroista. Yhtenäisen ymmärryksen avulla rakennamme myös yhtenäiset toimintamallit ja tulkintatavat ja täten varmistamme vahvan ja moitteettoman henkilöstöpolitiikan perustukset S-ryhmässä. 

Uusi HR-ammattilaisista työoikeuden osaajia -valmennuskokonaisuus rakentuu yhteensä viidestä erilaisesta teemasta, jotka yhdessä muodostavat kattavan kokonaisuuden: työoikeuden kivijalka, työsopimus ja työsuhteen ehtojen muuttaminen, lakisääteiset suunnitelmat ja luottamusesimiestyö, vapaat ja poissaolot, sekä työsuhteen päättäminen. Näistä työoikeuden kivijalka ja työsuhteen päättäminen ovat valmennuksen pakollisia osia, muista teemoista osallistuja saa valita minimissään kaksi. 

Valmennuksen toteutusta suunniteltaessa on huomioitu HR-ammattilaisten kiireinen arki ja osallistumisesta onkin pyritty tekemään mahdollisimman helppoa. Valmennuksen toteutuksessa yhdistellään perinteistä lähiopetusta ja joustavia, sekä samalla osallistavia Skype-webinaareja. Tiiviissä ja tehokkaassa valmennuskokonaisuudessa lähitapaamisia ja täten mahdollisesti matkustamista vaativia päiviä on ainoastaan kaksi. Loput päivät hoituvatkin näppärästi vaikkapa kotisohvalla loikoillen, ketterän webinaaritoteutuksen ansioista!
Kommentoi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä