ENERGISOIVAA kesää & myötätuulia syksyyn!

Kesälomakausi on koittanut, osa nauttii jo lomasta, osa puolestaan kesäisestä menosta toimipaikoissa, rentojen loma-asiakkaiden vauhdittamissa työvuoroissa. Kiitos teille jokaiselle kevään valmennuksissa itseänne kehittämässä olleille. Tehdään kesästä ikimuistoinen niin itsellemme kuin asiakkaillemme!

Suurin osa Jollaksen valmentajista lataa akkujaan heinäkuun, mutta eivät aivan kaikki. Päivystämme jollas.instituutti@sok.fijollasvalmennukset@sok.fi ja ejollas@sok.fi -postilaatikoita koko heinäkuun, joten apua on saatavilla valmennuksiin, verkkokoulutuksiin ja muihin osaamisen kehittämiseen liittyviin kysymyksiin myös heinäkuussa. Syksyn valmennuskausi käynnistyy heti elokuun alussa.

Lomalla on aikaa prosessoida kevään vaiheita - mitä kaikkea on saanut aikaan, missä on onnistunut ja mistä on opittavaa. Jos huomaat kaipaavasti uusia tuulia syksyyn, niitä voit löytää valmennuksista. Kesällä työtä paiskivat pääsevät puolestaan näyttämään oman osaamisensa kesän tuhansissa asiakaskohtaamisissa, joista jokainen on merkityksellinen. Anna tekemisen meiningin, työn ilon ja hyvän fiiliksen tarttua. Kesän onni on pitkälle yöhön jatkuva valoisuus, nautitaan siitä työvuorojen lomassa! Nähdään syksyllä valmennuksissa.

Energisoivaa kesää!

Tutustu valmennuksiin

 

 
Kommentoi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä