ELLI-päivät käyvät vähiin

Elli-valmennusten osalta on peruskäyttöönotto saatu viimeisille metreilleen. Itse sain kunnian vielä huhtikuussa vierailla Lappeenrannassa osuuskauppa Eekoolla pariinkin eri otteeseen. Täytyy kerta toisensa jälkeen ihailla ja ihmetellä ihmisten motivaatiota oppimiseen. Opetuksen aikana tilassa oli hiirenhiljaista eikä tarvinnut muistutella matkapuhelimen käytöstä eikä kaverin kanssa höpinöistä. Tämä kertoo mielestäni siitä, että ELLI aiheena on mielenkiintoinen ja ihmiset kokevat sen välittömän hyödyn ja kytköksen omaan työhönsä. Valmennuspäivät eivät ole antoisia ainoastaan ryhmälle, vaan myöskin valmentajalle ja jokainen ryhmä on taatusti erilainen. On mahtavaa lopettaa päivä upeaan fiilikseen, niin kuin kuvastakin välittyy.

Mitä valmentaja sitten touhuaa valmennuspäivän jälkeen? Lappeenrannassa tavakseni tuli käydä illalla spinningissä. Sokos Hotellin lähellä sijaitsee mahtava omt- ja liikuntakeskus Lehmus. Siellä on upeat puitteet kaikkeen liikkumiseen ja asiakaspalvelu on ollut ystävällistä. Lämmin suositus siis. Urheilun jälkeen onkin ollut mukavaa pulahtaa Sokos Hotel Lappeen uima-altaaseen saunomisen päälle. Sielläkin on vieraanvaraisuus ollut huipussaan. Nyt on kuitenkin tälle erää Lappeenrannan reissut tehty ja ELLI-valmennukset paketissa, mutta toivon, että jatkoa seuraa.

Jollas kehittää kovasti jatkovalmennuksia myös ELLIn varalle ja muutamassa osuuskaupassa olen saanut kunnian niitäkin jo pitää. Jos siis mielessäsi kytee ajatus lisäopista, niin ota rohkeasti yhteyttä ensin omaan osuuskaupan pääkäyttäjääsi ja sitten sitä kautta viestiä Jollakseen.
Me ollaan täällä kaikki ihan Teitä varten!
Kommentoi


Bloggaajasta

Sanna Järvenpää

Sanna Järvenpää

Olen Varuboden-Oslan kasvatti. Kokemusta S-ryhmästä on jo toiselta vuosikymmeneltä. Tällä hetkellä työni Jollaksessa vievät minua enemmän ja vähemmän järjestelmien saloihin, mutta toinen jalkani pysyy tiiviisti kytköksissä arjen työvuorosuunnitteluun, käytännön työtä unohtamatta. Kiva kun lähdet mukaani Elli-työvuorosuunnittelun maailmaan. Tunteella, tiedolla ja taidolla. Tämä Elli ei pillitä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä