ELLI DAY

Aamuisin käyn aina itse läpi päivän kulkua. Tykkään myös olla ajoissa valmennuspaikalla varmistamassa, että koneet ja yhteydet toimivat. On mukavaa aloittaa päivää, kun siihen on valmistautunut ja koneet ovat valmiina, kun ryhmä saapuu. On hetki aikaa juoda kuppi kahvia yhdessä ryhmän kanssa ja vaihtaa odotuksia ELLI-valmennuksen osalta tai kysellä miten edellinen päivä sujui. Joskus leikkimielisesti tiedustelen myös, että ”Tuliko ELLI uniin..?”

ELLI-päivät menevät valmentajan näkökulmasta nopeasti. Jaettavaa ja kerrottavaa tietoa on paljon ja vaatii taitoa muistaa mainita kaikki ”kikka kolmoset” ja mahdolliset apukeinot ryhmälle listan suunnitteluun. Lukijoille näistä voisi vaikka muistuttaa vinkistä, että kun merkitsette sairauspoissaoloja tai vaikka vuosilomaa, niin kannattaa laatikko täyttää aina ylhäältä alaspäin kohta kerrallaan. Lisäksi tässä valikossa ei koskaan kannata käyttää rullahiirtä tai hiiren rullaa, kuinka vain. Tämä siitä syystä, että laatikossa on paljon alasvetovalikoita ja niihin päivittyy rullahiiren tai väärän täyttämisen (alhaalta ylös) seurauksena helposti väärä tieto ja silloin voi vahingossa poissaololle jäädä vaikka väärä palkanmaksun peruste.

Viime viikolla vietettiin mukavat pari ELLI-päivää yhdessä Keskimaan MaRa puolen esimiesten kanssa. Päivien lopuksi otettiin selfie onnistuneiden päivien kunniaksi. Smile! 
Kommentoi


Bloggaajasta

Sanna Järvenpää

Sanna Järvenpää

Olen Varuboden-Oslan kasvatti. Kokemusta S-ryhmästä on jo toiselta vuosikymmeneltä. Tällä hetkellä työni Jollaksessa vievät minua enemmän ja vähemmän järjestelmien saloihin, mutta toinen jalkani pysyy tiiviisti kytköksissä arjen työvuorosuunnitteluun, käytännön työtä unohtamatta. Kiva kun lähdet mukaani Elli-työvuorosuunnittelun maailmaan. Tunteella, tiedolla ja taidolla. Tämä Elli ei pillitä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä