eJOLLAS kehittää ja kehittyy

Muuttuvassa maailmassa menestys riippuu oikeanlaisesta osaamisesta ja sen jatkuvasta kehittämisestä. Jollaksen digitaalinen oppimisympäristö, eJollas, tarjoaa mahdollisuuden itsensä kehittämiselle missä ja milloin vain.

Verkkokoulutuksen rooli osaamisen kehittämisessä on lisääntynyt vuosi vuodelta ja ihan aiheesta. Verkkokoulutuksen kiistattomia hyötyjä ovat ajasta ja paikasta riippumaton opiskelu ja saavutettavuus; opiskella voi tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Verkkokoulutus on myös tehokasta; viesti saadaan samanlaisena ja samanaikaisesti kaikille opiskelijoille. Lisäksi eJollaksen avulla opiskelun etenemisen seuranta on vaivatonta. 

eJollaksesta löytyy apua moniin osaamistarpeisiin: perehdyttämisaineistot työntekijän ensimmäisiin työpäiviin, osuustoiminnan ja asiakasomistajuuden tärkeimmät asiat mielenkiintoisina toteutuksina, tilausjärjestelmien tehokasta ja oikeaoppista käyttöä ja monia ketju- ja työtehtäväkohtaisia täsmäkoulutuksia. eJollakseen rakennetaan uutta sisältöä myös jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden ja tilauksien pohjalta. 

Panostamme myös paljon siihen, että verkkokoulutuksemme kehittyvät jatkuvasti. Seuraamme tiiviisti verkkokoulutusmaailman uusia tuulia, kehitämme omaa osaamistamme ja pyrimme tuomaan uusia tapoja opettaa ja oppia eJollaksen verkkokoulutuksiin jatkuvasti. Hyödynnämme eJollaksen verkkokoulutuksissa paljon mm. tarinallisuutta ja pelillisyyttä. Tarinoiden avulla opiskeltavat asiat jäävät usein paremmin mieleen ja pelimäinen oppiminen tuo opiskeluun joustavuutta: se ottaa huomioon, että ihmiset oppivat eritahtisesti ja eri tavalla.

Itseopiskeluaineistojen lisäksi tarjoamme eJollaksessa myös vuorovaikutteisempia verkkovalmennuksia. Verkkovalmennukset koostuvat verkossa tehtävistä ennakkotehtävistä, asiantuntijaluennoista ja yhteisöllisistä verkkokeskusteluista. Sukella eJollaksen maailmaan ja ota selvää, mitä kaikkea sinun osaamisen kehittämisen tarpeisiin sieltä jo löytyy.  
Kommentoi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä